brun framtid

Har du noen gang tenkt over hvor mye søppel vi produserer, og hvor mye som havner i restavfallet? Etter hver hjemmekamp hentes det alt for mye restavfall.

Annonse:

MIF setter bærekraft på agendaen, og fremover skal vi ta en posisjon i regionen. Det er viktig for oss å være med på dugnaden, og er det noe som står sterkt i klubben vår er det dugnadsånd og frivillig innsats.

Vi vil bidra til økt kunnskap, og utvikle Brun Framtid sammen. Som alt annet i klubben bygges det stein på stein. I stedet for å snakke om bærekraft, så skal vi vise det i form av tiltak. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe ­– det er den holdningen vi ønsker å skape. 

KILDE­SORTER!

Alt avfall skal håndteres riktig. Vi skal dra vår del av lasset, så vi kan spille i brunt igjen før sesongen er omme. Avfallet du sorterer er råvarer som kan brukes på nytt, og det er mer klimavennlig å bruke råvarene på nytt enn å utvinne nye råvarer. Vi trenger også din hjelp. Vis oss at du tar saken på alvor, og bruk #gjenvinndrakta så vi kan spille i brunt igjen.

Les mer om Brun Framtid her

 
"DET ER INGEN HEMME­LIGHET AT VI HAR BRUNE HJERTER, OG NÅ MÅ VI GÅ SAMMEN FOR Å GJEN­VINNE DRAKTA"

 

Vi må gå sammen for en bedre fremtid

– Dugnadsånden står sterkt i klubben vår, og vi håper at vi med dette tiltaket kan spre kunnskap og inspirere lokalsamfunnet gjennom å oppfordre til handling. Det er ingen hemmelighet at vi har brune hjerter, og nå må vi gå sammen for å gjenvinne drakta. Vi har i mange år jobbet med å ta samfunnsansvar, men fremover skal vi også vise det. Vi skal sette tiltakene i system, og fortelle de gode historiene. Med dette håper vi å inspirere lokalsamfunnet, og rett og lett være et flaggskip i bygda. Vi må ta bedre vare på miljøet. Vi må tenke fremover. Og ikke minst så må vi resirkulere. Når får vi spille i brunt igjen? Det er opp til klubben og bygda, avslutter Morten Sørlie i Mjøndalen Fotball.

Annonse fra Obos-ligaen: