Brukte hodet - sikret seier

En tidlig scoring fra Sondre Solholm og en god keeper sikret sesongens første hjemmeseier.

Vegard Hansen hadde gjort fire endringer på laget som vant 0-1 borte mot Strømmen for seks dager siden. Quint Jansen var tilbake fra skade og erstattet lånespiller Sebastian Starke. Mads Gundersen kom inn for suspenderte Jibril Bojang og skøv Ylldren Ibrahimaj ut på kanten. Alexander Betten tok høyre backplass for første gang fra start i år og Ousseynou Boye startet alene på topp.

Kampen var snaut 20 minutter gammel da de første cornerne kom, den første corneren ble klarert til ny corner og på den påfølgende corneren tok Sondre Solholm Johansen ansvar og headet kontant  inn 1-0 ledelsen til hjemmelaget.

Varmen satte en stopper

Etter 25 minutter blåser dommer av for en liten vannpause i solsteika på Isachsen Stadion. Det var godt over 30 grader i solen og det tok på for både store og små.

Etter scoring og vannpause flatet det seg mer ut og Sandnes Ulf var på hugget igjen.

Gjestene fra Rogaland noterte seg ikke for skudd på mål den første halvtimen, det var hjemmelaget som tok seg av den biten. Rogalendingene virker utrygge og ga bort cornere som hjemmelaget tok godt vare på. Ingen markerte Quint etter 30 minutter og han fikk kline til på hel volley 5-6 meter, dessverre gikk den utenfor mål.

Parade fra sisteskansen

Etter 35 minutter spilt noterer gjestene seg for første skudd på mål, her holdt nullen på å sprekke for hjemmelaget. Lukas Jonsson med god parade.

Lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til hjemmelaget. Gjestene fra Rogaland hadde ikke mye å komme med i første omgang, de brune viste igjen styrke bakover og god angrepsvilje.

Daffet av etter pause

Kampen er i gang igjen og det kunne se ut til at gjestene har fått et par reprimander fra trener Bengt Sæternes. Spillerne virket heltente og viste noe helt annet enn de gjorde de første 45 minuttene.

Det har bølget frem og tilbake, men offensivt var bortelaget mest på hugget de første minuttene i andre omgang. Vetle Dragsnes var meget frisk og glimtet til med gode løp oppover i banen og turte utfordre. Bakover viste han ingen svakhetstegn.

Bølget frem og tilbake

Ved spilte 75 minutter valgte Jonsson å sette i gang raskt, Dio dro med seg ballen oppover, la inn til mot Boye men gjestene klarerte til corner. Bortelaget stormet i angrep like etter, kjemperedning igjen av Jonsson, men dommer hadde vinket av for offside. Da benyttet hjemmelaget seg av sjansen og satte fart fremover, men feilet foran mål.

Det kunne se ut som om bortelaget nesten hadde gitt opp for det var Mjøndalen som hadde de siste sjansene i sluttminuttene. Mjøndalen foretok seg et defensivt bytte på overtid. William Sell kom inn og ut gikk Vamouti Diomande.

Dommer Tennøy blåste av for fulltid og lot ingen poeng ut av portene på Isachsen stadion.

• Midtbane: Mads Gundersen (Henrik Gulden 77) - Christian Gauseth - Jonathan Lindseth

• Angrep: Ylldren Ibrahimaj (Andreas Hellum 83) - Osseynou Boye - Vamouti Diomande (William Sell 90)