Målrikt mot Bodø/Glimt

Tap i sjumålsthriler for U19

Annonse:

Onsdag ettermiddag tok MIF U19 i mot Bodø/Glimt til kamp i gruppespillet til Champions League formatet.

Etter seier mot Brann i den første kampen, så var det forventninger til nok et bra resultat.

Kampen startet rotete for MIF sin del, med mye slurv og balltap, dette gjorde at B/G styrte kampen de første 15-20 min, selv om MIF var frempå med 2-3 stor sjanser.

MIF kom mer med etter hvert, men fortsatte å miste ballen sentralt i banen, noe som førte til kontringer fra B/G. Dette straffet seg etter 23 min hvor B/G venstre kant fikk tråklet seg inn i 16m og avsluttet i lengste hjørne.

Historien gjentok seg 4 min senere, da en feilpasning inn i banen ble snappet opp og 0-2 var en realitet. MIF gutta gjort det til en vane å havne bakpå, så dette var ikke noe nytt. Etter en drøy halvtime fikk MIF en av flere cornere og denne gangen fikk Sebastian Skjold avsluttet med et skudd opp i venstre hjørne – 1-2. Like etter kranglet Frank Bamenye til seg ballen skrått på 20m, avanserte og dro seg litt inn i banen og vipps så var det 2-2 til pause.

2 omg startet med at spillet bølget litt frem og tilbake, men MIF hadde de største sjansene, blant annet var vi alene med keeper uten å overliste han. Etter ca 15 min fikk vi en ny corner og nok en gang var Sebastian Skjold frempå med venstre foten, dermed hadde MIF snudd kampen og ledet 3-2.

Kampen var fremdeles jevn med mange dueller og frispark. Etter ca 70 min kom B/G til et innlegg som litt ut av det blå ble forlenget i mål – 3-3. MIF forsøkte å sette press på B/G, men det gikk ikke bedre enn at B/G kontret inn 3-4 etter ca 80 min, etter svakt forsvarsspill av MIF. Tross i et par gigantsjanser på slutten, ble det et surt og unødvendig tap denne gangen. Det er ikke tid til å henge med hodet, da det er ny kamp borte mot Tromsø på fk lørdag, med seier her, så er vi fullt med i toppen av gruppa.

 

Annonse fra Eliteserien: