Blytungt tap

For femte gangen på rad tapte Mjøndalen med minst mulig margin.

Annonse:


Vegard Hansen hadde gitt troppen noen dagers hvile i starten av uka i håp om å se opplagte og sprudlende fotball i Sandefjord søndag.

Riktignok var Mjøndalen med på notene før hvilen, men noen festfotball ble ikke levert av noen av lagene. I stedet var omgangen preget av upresist spill og få trekk i lagene. Mjøndalen kom nærmest en scoring ved Lars Olden Larsen, men det var også beholdninga de første 45 minuttene.

Etter pause var Mjøndalen centimetere å ta ledelsen. Et hardt og langt innkast fra Fredrik Brustad stusset gjennom feltet og var på vei inn i mål, da et Sandefjord-bein fikk stoppet den på streken.

Kort tid etter var det store rom i MIF-forsvaret og hjemmelaget fikk avslutte hele tre ganger i samme angrep. Det tredje forsøket sneik seg forbi Sosha Makani og i mål.

Mjøndalen maktet aldri å tromme sammen noe stort svar på scoringen, til tross for utallige innlegg og dødballer den siste halvtimen. Dermed endte det med ettmålstap borte mot Sandefjord.

Et tungt tap på en tung dag for et Mjøndalen-lag i motvind om dagen. Heldigvis kan det snu allerede på onsdag. Da kommer Odd på besøk til Consto Arena.

Annonse fra Eliteserien: