Blir ny daglig leder

Håvard Kleven er ansatt som ny daglig leder i Mjøndalen IF Fotball. Fv: Styreleder Tom Henrik Rogstad, Daglig leder Håvard kleven

Annonse:

Mandag takket Håvard Kleven ja til den ledige jobben som daglig leder i Mjøndalen IF Fotball. Han begynner i jobben 1. desember.

- Det har vært en lang prosess med over sytti søkere, og styret er overbevist om at Håvard er den rette kandidaten med sin bakgrunn som fotballspiller, salgsdirektør og med mange års erfaring fra privat næringsliv. Håvard har et bredt nettverk og skal bidra med å styrke både det kommersielle og det administrative i klubben. Han styres etter mange av de samme verdiene som MIF, og vi mener å ha funnet den kandidaten som kan bidra til at MIF blir i toppfotballen i mange år fremover, sier styreleder i MIF Fotball, Tom Henrik Rogstad.

En god match

Håvard har lang fartstid fra toppfotballen. Som aktiv spiller har han 253 kamper for Notodden samt sesonger for Odd og HamKam. Etter karrieren har han opparbeidet seg et stort nettverk og masse kommersiell erfaring fra turistnæringen samt Michelin-restauranten Under. 

- Etter å ha hatt noen møter med styret, så er jeg overbevist om at dette er riktig for begge parter. Jeg tror vi kan være en god match. Jeg er en lagspiller som liker å jobbe med folk og få til ting sammen. Vi skal alle dra i samme retning, så helheten i klubben er viktig. Skal vi ha utvikling så må bredde, akademi og toppfotballen jobbe sammen, forteller Håvard Kleven.

 

Velkommen til oss, Håvard!

 

Annonse fra Obos-ligaen: