Blir daglig leder på permanent basis

MIF Fotball er glade for å kunngjøre at Kjetil A. Bergh har sagt ja til å fortsette som daglig leder.

Annonse:

41-åringen har vært «hele livet» i MIF og innehatt flere roller i klubben. Han tro også til da klubben trengte det sommeren 2022 og tok vervet som konstituert daglig leder på frivillig basis. Nå er det klart at han ansettes som daglig leder i MIF Fotball, en rolle han kommer til å kombinere med samme posisjon også i Mjøndalshallen.

Styreleder Trond Stabekk uttaler at han og styret er glade for å at Kjetil har sagt ja til å fortsette.

- Det betyr at enda en brikke er på pass foran 2023-sesongen. Vi jobber hardt med å få på plass et bærekraftig budsjett samtidig som vi må ha på plass den organisasjonen som er rett for å bygge klubben videre. Økonomisk handler det om å gjøre de rette prioriteringene og få til gode løsninger ut fra de ressursene vi har. Det har vi vært gode på tidligere, og har ikke tenkt å endre på det nå, sier styrelederen.

Stabekk trekker også frem Kjetil A. Berghs lange fartstid i MIF som en stod fordel for klubben.

- Kjetil står solid forankret i den kulturen og kjenner godt både til klubben og de utfordringene vi står overfor nå. Det gir oss en stor trygghet å ha Kjetil ved roret gjennom det videre arbeidet. Kjetil har nøysomhetskulturen i ryggmargen, og det er nødvendig for oss nå, fastslår Trond Stabekk til slutt.  

Annonse fra Obos-ligaen: