Bli med på kronekamp!

Vil du være med å bidra til Mjøndalen Fotball? 10. august er det kronekamp mot Sandnes-Ulf.

Annonse:

Prinsippet med kronekampen er enkelt. Våre samarbeidspartnere og supportere bidrar med en sum per tilskuer, og du blir med og fylle stadion for MIF Fotball.

Flere måter å bidra

Privatpersoner og bedrifter som ønsker, kan bidra med en valgfri sum for hver tilskuer som kommer på kampen. Alle pengene som samles inn går til videre satsning i A-laget, og til Brun Framtid. Minstebeløpet for privatpersoner per tilskuer er ti øre, mens det for bedrifter er en krone per tilskuer. Hvis det kommer 2000 tilskuere blir totalsummen da 200 kroner for en privatperson, mens det blir 2000 kr for en bedrift.

BIDRA TIL KRONEKAMPEN HER!

Mjøndalen IF er bygd på dugnad, ærlig og hardt arbeid, samt bidrag fra våre samarbeidspartnere og fantastiske frivillige og supportere. Mjøndalen er ei arbeiderbygd, tuftet på samhold, innsats og solidaritet – eller som Gubbe sa:

«Lagånd, innsats og kameratskap må alltid gå foran».

På samme måte som vi ønsker å leve opp til Gubbes ord, ønsker vi å videreføre samholdet og kulturen i bygda gjennom å ta vår del av samfunnsansvaret. Kronekampen er et initiativ fra klubben, som sammen med supportere, frivillige, ansatte, sponsorer og spillergruppa ønsker å hjelpe klubben med å samle inn penger til «klubbkassa», samtidig som vi også skal bidra til å gjøre fotballen tilgjengelig for alle.

Nå ønsker vi hjelp av alle brune venner til å fylle Consto Arena, og på den måten skape en fantastisk dag og et minneverdig øyeblikk for alle som elsker klubben.

Kampbilletten er gratis for alle, men ikke bare er det gratis: Bare ved å møte opp, og å komme på kamp, er du direkte med på å bidra til at mer penger tilfaller både til lag og billettfond. Det finnes med andre ord mange gode grunner for å møte opp og støtte gutta våre denne dagen, og enda færre for å la det være.

DU KAN HENTE UT BILLETTER HER ELLER I LUKA PÅ KAMPDAG. VI OPPFORDRER ALLE TIL Å HENTE UT BILLETTER PÅ FORHÅND FOR Å UNNGÅ KØ

Om det ikke er nok, så er det også premier i potten for de som bidrar.

Etter kronekampen så trekker vi ut heldige vinnere som kan stikke av gårde med.

  • Sesongkort 2024.
  • MIF-skjerf.
  • Signert hjemmedrakt 2024.
  • VIP-kveld for 4 personer på valgfri hjemmekamp 2024 eller 2025.

Andre premier kommer også.

BIDRA TIL KRONEKAMPEN HER

Har du spørsmål til kronekampen eller trenger hjelp til registrering?

Ta kontakt med Martin Kjenaas på 476 15 066 eller e-post [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: