Bjarne vender hjem

Mjøndalens bruneste mann vender tilbake til klubben i sitt hjerte.

Annonse:

Det er klart at Bjarne Kortgaard Ingebretsen går inn i trenerapparatet til klubbens A-lag. Etter mange år som spiller, assistenttrener og trener i Sparebanken Øst-Akademiet sluttet Bjarne i MIF for å gå over i en nyopprettet rolle som spillerutvikler og fagansvarlig i Konnerud IL.

- Selv om omstendighetene er spesielle, er det moro å være tilbake i MIF. Følelsene mine for klubben er sterke, og når jeg blir spurt om å bidra, så må jeg stille opp når klubben er i den situasjonen den er i. Nå dreier det seg om å se fremover og dra i samme retning, sier Bjarne, som også fortsetter i en rolle i Konnerud inntil videre.  

- Jeg vil takke Konnerud IL for å ha vært svært løsningsorienterte i denne situasjonen, legger MIFs nye assistenttrener til.

Kevin: - I’m delighted!

Hovedtrener Kevin Nicol er henrykt over at Bjarne er tilbake i MIF.

- Ikke bare har han hatt en fantastisk karriere som spiller og kaptein i MIF, men han har også hatt en stor innvirkning på utviklingen til mange av de unge spillerne som nå er i A-lagets spillerstall. Jeg kjenner ham såpass godt at jeg vet han er fantastisk til å bygge relasjoner med spillerne samtidig som han har et skarpt taktisk blikk. Jeg synes også vi går godt sammen som personer og ser frem til vår første kamp sammen mot Åsane på mandag, sier skotten.

Også fungerende daglig leder i Mjøndalen Fotball, Kjetil André Bergh, er entusiastisk over nyheten om at Bjarne kommer hjem.

- Jeg er veldig glad for at Bjarne umiddelbart takket ja til forespørselen om å ta på seg oppdraget som assistenttrener. På vegne av MIF Fotball vil jeg også rette en stor takk til Konnerud, som har vært veldig løsningsorienterte på kort varsel.

Godt likt av alle

Bergh trekker også frem Bjarnes menneskelige egenskaper som nyttige for MIF.

- I tillegg erfaringen fra toppfotballen og kunnskapen han har opparbeidet seg er Bjarne også en person som er godt likt av alle. Han er også flink med mennesker, kjenner klubben og miljøet godt allerede og jeg er sikker på at han vil utfylle trenerteamet på en god måte,

Vi ønsker Bjarne velkommen tilbake i MIF!

Annonse fra Obos-ligaen: