Bjarne forlenger med MIF

Fortsetter som U19 trener

Annonse:

Bjarne Kortgaard Ingebretsen og MIF er enige om å forlenge kontrakten ut 2020! Bjarne fortsetter dermed som hovedtrener for MIF`s U19 gruppe og i sin rolle som trener for fotballinja som MIF drifter i samarbeid med Eiker Videregående Skole.

Det er 9 år siden Bjarne vendte hjem til barndomsklubben som spiller.  Han kombinerte i flere år spillerkarrieren med trenergjerning i klubben. Men da skader tvang til den tidligere kapteinen til å legge opp i 2014 ble han ansatt som trener på fulltid. Først som assistent på a-laget, deretter fra sommeren 2017 som hovedtrener for U19-gruppa i klubben.

I sitt første hele år som U19-trener førte han gruppa til seier i nasjonal serie for G18. Gruppa ble med det kvalifisert til Skandinavisk sluttspill i Gøteborg. I år er U19 kommet til semifinale i det nasjonale sluttspillet og kan med seier her også kvalifisere videre til Skandinavisk.

Vi er veldig fornøyd med at Bjarne blir med videre, og Bjarne selv sier til mif.no at han er strålende fornøyd med å ha forlenget kontrakten med klubben i sitt hjerte.

Annonse fra Obos-ligaen: