Billettfordeling fremover

Mjøndalen viderefører fordelingen, men gjør noen justeringer.

Annonse:

Lørdag 22. august spiller Mjøndalen sin sjuende hjemmekamp for året og runder halvspilt sesong. Frem til nå har klubbene i Eliteserien kun fått lov til å slippe inn 200 tilskuere på kampene, og det er ikke kommet noen endringer siden den gang. Som betyr at klubbene må belage seg på 200 tilskuere inntil videre.

Mjøndalen har valgt å fordele billettene slik:

  • 80 billetter til supporterklubben 3050 og stemningsskapene fans. Fordelingen gjøres av supporterklubben med vekt på syngende medlemmer med sesongkort.
  • 60 plasser fordeles på øvrige sesongkortholdere. Her blir det loddtrekning og de heldige blir kontaktet og må bekrefte at man ønsker å benytte plassen.
  • 60 plasser fordeles på samarbeidspartnere og interne gjester. Fordelingen gjøres av klubben.

Klubben har solgt i overkant av 1.000 sesongkort og det er dermed under 20% som får tilbud om å gå på kamp.

Etter en evaluering har klubben valgt å videreføre ordningen i de kommende hjemmekampene - med noen justeringer:

1. Samtlige som plukkes ut av supporterklubben må ha sesongkort og medlemskap i enten 3050 eller Ultras Dala. Både supporterklubben og MIF erkjenner at man ikke har vært nøye nok på dette og strammer inn på regelen.

2. Sesongkortholdere som har to eller flere sesongkort, får tilbud om likt antall billetter som man har sesongkort. I praksis betyr det at man som familie på fire får gå alle sammen på kamp én gang i løpet av perioden i motsetning til å bli plukket ut med fire enkeltbilletter til fire kamper.

Punkt to er en endring klubben gjør på bakgrunn av tilbakemeldinger fra sesongkortholdere og påvirker kun sesongkortholdere med flere sesongkort i sitt navn.

- Vi er alle lei oss for at det kun er 200 som til en hver tid får sett favorittlaget spille på hjemmebane. Og vi opplever stor forståelse blant sesongkortholdere og samarbeidspartnere. Vi er alle med på dugnaden for å holde smittetallene nede, så en stor takk til vårt tålmodige publikum. Årsaken til at vi beholder fordelingen som opprinnelig er at fansen vår har levert varene så til de grader. Stemningen på tribunen - som også når ut til de mange tusen tv-seerne - har vært fantastisk og gjør oss alle stolte av fansen vår. I tillegg tror vi det kan bidra til å bikke de jevne kampene utover høsten, sier kommersiell leder i MIF Fotball, Ole Sivertsen.

Annonse fra Eliteserien: