Billettfordeling Ælv Classico

Åpner for flere hjemmefans mot Strømsgodset.

Annonse:

Siden åpningen til 600 tilskuere, har fordelingen mellom syngende fans, sesongkortholdere og samarbeidspartnere vært 110/290/200.

Mot Strømsgodset endres dette til 200/200/200. Grunnen er at supporterklubben 3050 ønsker å benytte kortsiden (bortetribunen).

- Vi var i utgangspunktet åpne for å fordele likt mellom de tre gruppene allerede fra Brann-kampen, men fikk en utfordring med å romme 200 syngende på ett område innenfor dagens regelverk samtidig som de stod under tak. Når fansen tok kontakt og ønsket å stå på kortsiden, hvor det er plass til 200 samlet med god avstand, var vi også positive til det og har bestemt at dette blir ordningen til det kommende derbyet mot Godset, sier kommersiell leder i MIF Fotball, Ole Sivertsen.

Hvordan ordningen blir i de resternede hjemmekampene kommer klubben tilbake til etter Mjøndalen-Strømsgodset.

Praktisk info rundt trekning av sesongkortplasser:

- De som blir trukket ut mottar SMS med beskjed om å bekrefte om de ønsker billett(er). Antall billetter man får tilbud om er det samme man har i sesongkort i sitt navn. Bekreftelsen må skje i skjemaet som følger med i SMSen. Det holder ikke å svare på selve SMSen.

- Dersom man takker ja i skjemaet, så vil man få en ny SMS senest to dager før kamp hvor man får informasjon om hvilket felt og inngang man skal benytte og til hvilket tidspunkt.

- Innen kampdag blir digital billett tilsendt på e-post/SMS. Alle som mottar billett står også på liste ved inngangen, slik at man får dobbeltsjekket alle som skal inn på kampen.

Annonse fra Eliteserien: