Bergström solgt

Jacob Bergström returnerer til Sverige.

Annonse:

Jacob Bergström ble hentet til Mjøndalen i sommer fra Superettan-klubben Mjällby. Siden den gang har laget rykket opp til Allsvenskan. Og nå kjøper de tilbake Bergström fra Mjøndalen.

Hovedtrener Vegard Hansen ønsket ikke å stikke kjepper i hjulene da Jacob ønsket seg tilbake til Sverige.

- Budet fra Mjällby kombinert med Jacobs ønske om å reise tilbake til moderklubben gjør at vi er fornøyd med dealen. Vi synes det er synd at han drar for vi har veldig trua på Jacob. Han har en flott innstilling og vi tror vi kunne utviklet han til å bli en målscorer i Eliteserien. Samtidig tror vi også at vi kan bruke midlene vi får fra salget til å hente en spiss som er minst like god, sier Vegard Hansen.

Jacob ser nå barndomsdrømmen gå i oppfyllelse.

- Da jeg fikk vite om budet fra Mjällby måtte jeg tenke på hva som er best for meg. Et luksusproblem, siden jeg har trivdes veldig godt i Mjøndalen. Til slutt fristet det veldig å få muligheten til å spille i Allsvenskan, som har vært en drøm for meg siden jeg startet å spille fotball, sier Bergström.

Spissen er vemodig over å forlate Mjøndalen etter kun seks måneder.

- Det var en vanskelig beslutning og jeg føler litt på det å reise etter kun et halvt år i klubben. Jeg ønsker å takke fansen og alle i klubben for tiden her og gleder meg til å følge med på Mjøndalen fremover, sier Bergström. 

Annonse fra Eliteserien: