Berget uavgjort

En sen scoring fra Olivier Occean sørget for uavgjort mot Fredrikstad.

Mjøndalen startet best i snødrevet på Consto Arena. Spesielt på høyresida vartet bruntrøyene opp med angrep. Og etter 19 minutter satt ballen i mål. Islendingen Dagur Thorhallsson bredsidet det lave innlegget forbi Fredrikstads sisteskanse. Unggutten leverte en god kamp fra sin posisjon på midtbanen.

Etter målet kom bortelaget langt bedre med og yppet seg ved flere anledninger. Rett før pause fikk de også en utligning. Et frispark 17 meter fra mål ble dunket inn i keeperhjørnet. Og 1-1 stod det også til pause.

Mjøndalen med fire bytter i pausa. Og det svingte bra av hjemmelaget etter hvilen. Innbytterne Andreas Hellum og Olivier Occean var begge svært nære scoring i starten av andre omgang. Også Dio hadde et skudd som strøk utenfor.

Litt i mot spillets gang tok FFK ledelsen ved tidligere MIF-spiller Tim Nilsen. Bokwe uheldig da han prøvde å fange en ball i feltet og lagde straffe til laget fra plankebyen. Den omsatte Nilsen til 1-2-ledelse.

Det siste kvarteret var det et meget ungt lag som representerte Mjøndalen. Men de klarte likevel å heve seg og fikk utligningen seks minutter før slutt. Alfred Scriven serverte Occean foran mål. Ringreven raget høyest og stanget ballen i nettet fra kloss hold.

Flere mål ble det ikke og dermed uavgjort.

Mjøndalen - Fredrikstad 2-2 (1-1)