Benjamin Stokke kan juble for MIF-ledelse, mens Skeid-spillerne fortviler. Foto: Sigurd Rød-Knudsen

"Benny" ikke med videre

Det er klart at Benjamin Stokke ikke får kontrakt videre i MIF.

Annonse:

Etter en helhetsvurdering har MIF Fotball bestemt seg for å ikke tilby Benjamin Stokke ny kontrakt. 

Vestfoldingen kom til MIF første gang før 2012-sesongen og noterte seg for 47 kamper og ti mål i den brune drakta før han forlot klubben til fordel for Levanger etter 2013-sesongen. Her skjøt han nordtrønderne opp i 1. divisjon, og før 2017-sesongen ble kraftspissen hentet til Nordmøre og Kristiansund BK. På halvannen sesong i klippfiskbyen ble det solide 16 mål, slik at Superliga-laget Randers fattet interesse. 

- Jeg kan ikke få fullrost den jobben Benny har gjort for MIF mens jeg har hatt treneransvaret

— Kevin Nicol

Det ble tre sesonger i Danmark før Vålerenga hentet ham tilbake til gamlelandet sommeren 2020. Da kontrakten her gikk ut etter sesongen snappet MIF ham opp før 2021-sesongen. Og til sammen har det blitt 107 kamper og 19 mål for Benjamin i den brune drakta. 

 

NTB_tEjDvxfJ-bQ.jpg
Mjøndalen 20211107. Mjøndalens Benjamin Stokke og David Brekalo i duell under eliteseriekampen i fotball mellom Mjøndalen og Viking på Consto Arena.Foto: Beate Oma Dahle / NTB

- For selv om han ikke har tegnet seg så ofte på skåringslista har han likevel vært involvert i mange av de målene vi har laget og vært stabilt god i vår offensive oppbygging. Han er en snill kjempe som også har vært veldig populær i garderoben, og jeg tror alle kommer til å savne ham, forteller skotten og ønsker både Benny og familien lykke til videre. 

Vi takker Benjamin for innsatsen i brunt over to perioder og hele MIF Fotball slenger seg på Kevins lykkønskninger! 

Annonse fra Obos-ligaen: