Benjamin Stokke tilbake i brunt

Vender tilbake etter 8 år

Annonse:

Mjøndalen ble i dag enig med Benjamin Stokke om en kontrakt ut 2022-sesongen. 30-åringen kommer gratis etter at avtalen med Vålerenga utgikk etter forrige sesong. 

Benjamin var MIF-spiller tilbake i sesongene 2012 og 2013, og står notert med 47 kamper og 10 mål i brun drakt. I den perioden var det tøff konkurranse på spissplass med Pål Alexander Kirkevold og det skal nevnes at flertallet av Benjamins kamper var som innbytter.

Stokke forlot klubben etter 2013-sesongen og signerte for Levanger som da befant seg i 2.divisjon. Spissen var med og skjøt Levanger opp i 1.divisjon. Det ble solide 34 scoringer på 89 kamper før Kristiansund hentet han til Eliteserien foran 2017-sesongen. Her ble det 50 kamper og 16 mål på halvannen sesong. I juli 2018 ble det overgang til Randers i den danske Superligaen. Her tilbragte Benjamin 3 sesonger før ferden gikk videre til Vålerenga sommeren 2020. Tidligere har den Oslo-fødte spissen også spilt for Eik-Tønsberg, FK Tønsberg og Sandefjord.

- Benjamin er en spiller vi har jaktet i mange sesonger sier hovedtrener Vegard Hansen til klubbens hjemmeside. Vi har forsøkt å hente han tilbake etter at har forlot Levanger og nå passet det for begge parter. Hansen beskriver den venstrebeinte spissen som en fin gutt og som en target spiss, god i lufta og god på bakken. Vegard og teamet har veldig tro på at han passer godt inn i det brune maskineriet som midtspiss.

Begge parter er veldig glad for gjenforeningen, og Benjamin er revansjelysten etter begrenset suksess på tampen av oppholdet i Danmark og fjorårssesongen i Vålerenga.

Velkommen tilbake Benjamin!

Annonse fra Eliteserien: