Bekmørkt

Det meste gikk galt i hjemmekampen mot Haugesund.

Mjøndalen hadde startet sesongen med mange gode prestasjoner, men for mange baklengs som har gjort det vanskelig i ta poeng. Fokuset var derfor å tette igjen bakover og fortsette å skape sjanser fremover.

Det ble det lite av mot Haugesund. Etter at Mjøndalen var klart best det første kvarteret (og kanskje burde ledet), snudde det plutselig etter nok en klønete situasjon i bakre ledd. Et tilbakespill fra Jokke ble litt for løst og Ranmark var ikke hissig nok på ballen. Det resulterte i en perfekt blokk fra Haugesund-spiss, Ibrahima Wadji, og 0-1 til gjestene.

Og fra da hadde Haugesund kampen i sin hule hånd. De forsvarte seg med nesten hele laget og kontret med en opplagt Wadji. Han lekte seg gjennom MIF-forsvaret på både 0-2 og 0-3.

Da var det gått 72 minutter og Mjøndalen hadde fem minutter før blitt redusert til ti mann. Jokke ble sendt i dusjen etter at han og Wadji kjempet om ballen rett foran boksen. Frisparket og således det andre gule kortet så meget strengt ut.

Så våknet Mjøndalen noe, anført av innbytter Jibril Bojang. Han serverte Olivier Occean som tok ned ballen og plasserte den trygt i hjørnet. 1-3 og fortsatt et håp.

I stedet for mer spenning, kom en ny kalddusj og Haugesund økte til 1-4 da fire minutter gjenstod. I sum en kamp nok de fleste mjøndølinger ønsker å glemme fortest mulig. Lite stemte og dessverre var bortelaget godt nok forberedt til å stå i mot det meste de brune foretok seg.