Befestet serieledelsen før ferien

Hallingdal - MIF 2 0-2 (0-1)

MIF2 var på langtur fredag kveld, og det ble belønnet med tre nye poeng.

Det var med en viss nervøsitet at vi satte oss på bussen for å reise til Gol fredag ettermiddag. Bortekampene mot Hallingdal har alltid vært tette, tøffe oppgjør som har vært vanskelige kamper for oss.

Og det ble tøft fra start på Gol. Det var nok vi som dominerte banespillet det første kvarteret, men Hallingdal som kom til sjansene. Et godt forsvar ledet av en tydelig og sikker George Bokwé i mål holdt unna hver gang.

Vi kom gradvis til sjanser, vi også, og det var helt fortjent da Eirik Windt stupte inn fra sin venstre kant og satte ballen sikkert i mål på et innlegg fra høyre tre minutter før pause. Dermed kunne vi gå til pause med en god følelse før andre omgang.

I pausepraten forutsatte vi at Hallingdal ville gå tøft ut for å utlikne ledelsen. Vi fikk rett, men presset varte ikke så lenge i kveldssola. Og selv om vi gjorde bytter utover i kampen og tok ut våre mest rutinerte spillere for å spare krefter i et hardt kampprogram de siste dagene før ferie, så klarte vi å holde godt unna mot et aggressivt hjemmelag.

63 minutter var spilt da dagens gode keeper George avverget et angrep og satte i gang spillet med et langt utspark. Der oppe truet Alfred Scriven to Hallingdal-forsvarere og kom først på ballen. Han holdt motstanderne unna og satte ballen enkelt i mål. Et strålende angrep, og 2-0 kom på et viktig tidspunkt for laget.

Vi fikk ny selvtillit, og selv om Hallingdal forsøkte å komme inn igjen i kampen med en skåring, så holdt vi greit unna resten av kampen. Dermed ebbet det ut med 2-0-seier og tre poeng hjem til eikerbygda.

Til ferien leder vi dermed tabellen, tre poeng foran Modum. Nå er det sommerferie helt frem til 6. august, og da går turen til Konnerud for en ny, tøff bortekamp. Allerede tre dager etter, 9. august, er det duket for toppoppgjør på Isachsen Stadion når Modum kommer på besøk. Møt gjerne opp!