Bare nesten mot topplaget

MIF2 tapte kveldens kamp mot topplaget FK Eik Tønsberg med minst mulig margin.

Målet kom allerede i det tredje minutt da en Eik-spiller fikk skyte fra tjue meter og ballen endret retning i en MIF-forsvarer. Dermed var Idar Lysgård helt utmanøvrert og ble fortvilet tilskuer til at ballen gikk i mål.

Etter målet våknet imidlertid hjemmelaget, og det var spilt drøyt ti minutter da kaptein Syver Skaar Eriksen var nær ved å utlikne. Han fikk skutt fra høyre side av sekstenmeteren, og gjestenes målvakt måtte gi sitt ytterste for å hindre ballen fra å suse i nettet.

Men til tross for det spillemessige overtaket, lyktes det ikke hjemmelaget å komme til særlig store sjanser. Mot slutten av omgangen kom også gjestene mer med igjen i kampen, og mange ventet at det skulle bli farlig da de fikk frispark i farlig posisjon fem minutters tid før pause. Men skuddet gikk i MIF-muren, og stillingen ble dermed 0-1 til pause.

Store sjanser til begge lag

I andre omgang tok bruntrøyene tak i kampen igjen. Da en time var passert, fikk Martin Rønning Ovenstad, som kom inn som innbytter for Isaac Twum i pausen, skyte etter et godt angrep, men ballen snek seg rett på utsiden av stolpen.

To minutter senere ble det igjen farlig foran gjestenes mål, men det skulle ikke bli mål denne gangen heller. I et forsøk på å utlikne sendte Kevin Nicol flere spillere fremover og fikk sine undersåtter til å ta stadig større sjanser. Dette åpnet for Eik-kontringer, og ved to anledninger var de nær ved å øke ledelsen. Men den første sjansen parerte Idar Lysgård elegant, mens den siste sjansen gikk utenfor.

MIF2 klarte ikke utlikne, og dermed ebbet kampen ut med seier til gjestene, som dermed er alene på topp i Norsk Tipping-ligaen avdeling 2. Vi er derimot på nedrykksplass også her, men det er svært jevnt på tabellen. Neste kamp er allerede på lørdag borte mot Follo. Avspark på gressbanen på Ski Stadion er klokka 15:00, og vi setter pris på alle som kommer for å heie gutta frem til viktige poeng!