Bare nesten mot TIL2

MIF2 spilte jevnt mot TIL-rekruttene, men måtte til slutt strekke våpen mot gjestene nordfra.

Og det var gjestene som hadde mest ball i åpningen, imidlertid uten å skape noe særlig inntil de fikk hjelp fra oss etter et drøyt kvarter. TILs unggutter stod høyt i presset og sørget for at vi mistet ballen i farlig posisjon. Det endte dessverre med baklengs, og bortelaget var i føringen.

Vi fikk muligheten til utlikning midtveis i omgangen. Kristian Lien jaget en pasning tilbake til målvakten, og i stedet for å tuppe ballen over sidelinjen valgte sistnevnte å plukke den opp med hendene. Et indirekte frispark ble korrekt idømt, og Simon Appiah trillet ballen til Kristian Lien, som klinket til. Men TIL2-målvakten reddet det knallharde forsøket.

2007-modell utlikner

37 minutter var spilt da MIF2 angrep på høyre side. Ballen endte opp inne hos Trym Erstad, og den meget lovende ungdomsskoleeleven fikk til slutt kranglet ballen inn. Dermed hadde vi utliknet ledelsen, og 1-1 ble også pauseresultatet.

I andre omgang åpnet vi bedre og var godt med spillemessig. Etter 58 minutter fikk vi også nettkjenning, men assistentdommeren vinket korrekt med flagget. To minutter senere var det TIL2 sin tur til å angripe, og på høyre side fikk de rom nok til å slå inn til en spiss som lurte seg inn bak vårt forsvar. Han gjorde ingen feil, og Erik Hejer var sjanseløs. Dermed var gjestene igjen i ledelsen.

Stolpe og ut

Erik Stavås Skistad fikk sjansen noen minutter senere, og midtbaneeleganten fra Konnerud skjøt fra distanse via en forsvarer. Målvakten var helt utmanøvrert, men dessverre for oss endte ballen kun i stolpen. Nærmere kom vi heller ikke, selv om også Erik Hejer ble med opp på den siste dødballen vi fikk og spredte uro i feltet. TIL2 vant med sine to mål mot vårt ene, men nye sjanser kommer.

Allerede tirsdag førstkommende møtes lagene igjen – denne gangen på Alfheim Stadion, og avspark er kl 15. Med fire kamper igjen har vi ti poeng ned til nedrykksstreken, så poeng der vil si at plass i neste års Norsk Tipping-liga er helt garantert. Heng med!