Bare nesten mot RBK

Mjøndalen tok ledelsen, men klarte ikke å svare på Rosenborgs to scoringer.

Det var David mot Goliat. Mjøndalen, med ett av ligaens minste budsjetter, mot Norges desidert største klubb. Håpet var at trønderne skulle ta lett på oppgaven. Og at laget var tunge etter torsdagens europacup-kamp.

Dessverre var det ingenting som tydet på hverken det éne eller andre hos gullgrossisten. Og det selv med fire sentrale spillere ute av starteleveren.

Riktignok tok Mjøndalen noe overraskende ledelsen. Et langt innlegg ble fluktet videre av Olivier Occean og landet i lengste hjørnet. Da var ikke kampen gammel.

Rosenborg malte på og styrte det aller meste før pause. Og de fikk også ett mål. Vetle Dragsnes var uheldig da han dro med seg foten til Anders Trondsen. Straffe. Søderlund knallet ballen kontant i kassa. 1-1.

Overkjøringen fortsatte etter pause og da kom jaggu ledermålet for trønderne. Et godt slått hjørnespark gikk via Jokke og i mål.

De siste 20 minuttene sank tempoet en del hos gjestene og de brune øynet et håp om poeng. Men Mjøndalen maktet ikke å ta vare på sjansene og måtte se tida renne ut. Dermed ble det 1-2-tap mot Rosenborg.