Nok en gang kom Mjøndalen tilbake på hjemmebane uten å vinne.

Mjøndalen måtte klare seg uten kaptein Christian Gauseth (skade), Joachim Olsen Solberg (karantene) og Jibril Bojang (skade) til dagens oppgjør. Dermed var det stopper Quint Jansen som beklet spissrollen, mens Olivier Occean satt på benken med småtrøbbel i låret.

Topp mot bunn på tabellen og skyfri himmel ventet spillerne da de entret banen.

Bakpå igjen

Åpningen i kampen kunne ikke sies og være noe kjempestart for noen av lagene, men i det klokken passerte de innledende 20 første minuttene kom Notodden på et stormløp langs venstresiden. De fikk med det også lagt inn der ingen av de brune hang med på notene og dermed stod det nok en gang 0-1 på måltavlen. Hjemmelaget som har havnet under i de tre siste serierundene.

Selv om Mjøndalen, anført av en skadefri Mathias Fredriksen, var nære på en utligning, så stod det 0-1 til pause. Fredriksen hadde én som gikk inn (annulert for offside) og én som strøk utenfor. Uheldig for Fredriksen som gjorde en god omgang til tross for ikke å ha spilt én seriekamp i 2018.

Rokkeringer

Etter pause hadde Quint Jansen falt ned igjen til stopperplass, inn kom Occean og ut gikk Mathias Fredriksen. Dio og Boye byttet også i hvilen.

Så var det også Boye og hjemmelaget som plutselig fant veien til nettmaskene og utliknet til 1-1. Vakkert mål av hjemmelaget. Osseynou Boye får rettvendt seg før han klemmer til fra 15 meter rett i krysset, etter et flott forarbeid av Betten Hansen.

Ikke mange minuttene etter utlikningen fyrte Tonny Brochmann i vei et skudd retning krysset, uten å treffe innenfor stengene. Innbytter Occean var kun en blokkering unna sitt tredje mål i den brune drakta like etterpå.

Mjøndalen satte opp giret og presset telemarkingen som la seg veldig lavt og så ut til og være delvis fornøyde med tingenes tilstand.

Det ble kun med presset. Notodden lå lavt i hele andre og de brune maktet ikke å snu kampen etter og ha styrt mer eller mindre hele andre omgang. Det endte 1-1 og poengdeling på Isachsen Stadion.

Mjøndalens lag: (4-3-3)

• Keeper: Sousha Makani

• Forsvar: Alexander Betten Hansen (Alfred Scriven 90) - William Sell - Sondre Solholm Johansen - Vetle Dragsnes

• Midtbane: Tonny Brochmann - Mads Gundersen - Jonathan Lindseth

• Angrep: Mathias Fredriksen (Osseynou Boye 46) - Quint Jansen - Vamouti Diomande (Olivier Occean 46)

Mjøndalen - Notodden 1-1 (0-1)

• Isachsen Stadion: 1.862 tilskuere

• Mål: 0-1 (Martin Brekke 24)

• Mål: 1-1 (Osseynou Boye 64)