Babylykke og treningsleir

Mens resten av troppen dro til Spania, ble én spiller pappa for første gang.

Annonse:

Mjøndalens a-lag er denne uken på trenigsleir i Marbella, Spania. Hele a-troppen samt noen juniorer skal denne uken trene på flotte gressbaner og spille én treningskamp.

- Det er fantastiske forhold her nede og topp forutsetninger for gode fotballøkter. Været er heller ikke noe å si noe på, sier sportslig leder Kenneth Karlsen.

Ble pappa

Men én spiller er hjemme i Norge. Det er Tonny Brochmann. Han ble nemlig pappa for første gang på mandag og kom dermed ikke med på flyet til Spania.

- Veldig hyggelig for Tonny. Etter en totalvurdering så har vi valgt å ikke hente han ned til Spania. I stedet er han hjemme med mor og barn denne uka og trener med U19, sier Karlsen.

Rett før avreise var det flere spillere som måtte stå over treningskampen mot Vålerenga grunnet sykdom. Det fortsetter å plage troppen i Spania.

- Det går litt sykdom i troppen, som ikke er helt heldig. Men det er ikke mange det er snakk om og vi har mange nok på trening, sier Karlsen.

Ny motstander

Lørdag er det tid for treningskamp i Marbella for Mjøndalen. Motstander er Superettan-laget Norrby. Kampen spilles kl. 16.30 og streames på dt.no.

Opprinnelig var det Dynamo Kiev de brune skulle møte, men i siste liten kom det endringer i kampoppsettet.

Annonse fra Obos-ligaen: