Appiah endelig kampklar

To måneder etter at MIF kunngjorde at de henter Simon Appiah fra Ghana, er han endelig kampklar.

Annonse:

- Det har vært en frustrerende periode, særlig for spilleren selv, sier Vegard Hansen, som er glad for at det hele nå har ordnet seg med arbeidstillatelse for spilleren.

Appiah er født i 2002 og har fire landskamper for Ghanas U17-landslag. MIF tok ham imot på treningsleir i Marbella, hvor han imponerte alle fra første øvelse på trening.

- Han er sentral midtbanespiller som er kvikk, god med ballen, har fine pasninger og skyter bra, sa Hansen da Appiah ble klar for MIF i mars. Og nå får han altså endelig lov til å spille for bruntrøyene.

- I løpet av den perioden han har vært hos oss har han definitivt svart til forventningene, og i tillegg til å være en god fotballspiller, er han en blid gutt som har holdt humøret oppe i en frustrerende tid for ham personlig, legger hovedtreneren til.

Han er med i troppen mot Skeid søndag, og reiser også med rekruttlaget nordover på mandag for å få nødvendig kamptrening da MIF2 møter Senja. Vi gleder oss over at Simon endelig kan spille fotball for bruntrøyene!

Annonse fra Obos-ligaen: