Åpner for enkeltkjøp

De siste billettene til Mjøndalen-Strømsgodset selges mandag. Og nå som enkeltkjøp.

Annonse:

Torsdag var salgsstart for billettsalget til lokalderbyet mot Strømsgodset 4. oktober. Da ble det kun solgt dobbeltpakker med hjemmekampen mot Sarpsborg 08 i dealen.
Nå erkjenner klubben at de ikke traff helt planken med salgsplanen.

- Vi ønsket at dobbeltpakka med Godset og Sarpsborg 08 skulle være en positiv greie for våre tilhengere og sørge for at de som allikevel skal på begge kampene blir forfordelt. I ettertid ser vi at mange oppfattet dette som negativt og følte seg tvunget til å kjøpe billett til en kamp de ikke nødvendigvis hadde tenkt seg på. Det var ikke vår intensjon og vi beklager. Derfor åpner vi for enkeltkjøp til Godset-kampen og gir samtidig alle som kjøpte dobbeltpakka anledning til å refundere billetten mot Sarpsborg 08. Tar man turen innom billettluka så skal man få tilbake pengene eller byttet det inn mot en annen kamp, sier kommersiell leder i MIF Fotball, Ole Sivertsen.

Mandag 30. september mellom kl. 16 - 19 blir neste salgsdag for de resterende ståplassbillettene til «Ælv Classico». Klubben har fortsatt noen hundre billetter igjen.

- Dette er de aller siste billettene vi har igjen til kampen, så skal man oppleve det intense dramaet fra orkesterplass så gjelder det å finne veien til stadion på mandag, sier Sivertsen.

Mjøndalen åpner VIP-lokalene for visning av bortekampen mot Viking samme dag og alle er hjertelig velkomne til å se kampen. Der vil det være salg av både mat og drikke.

Annonse fra Eliteserien: