André Nevstad ny daglig leder

Tidligere Hødd-sjef tar over etter Kenneth Karlsen.

Annonse:

Torsdag takket André Nevstad ja til den ledige jobben som daglig leder i Mjøndalen IF Fotball. Han begynner i jobben i januar.

Tidligere i høst ble det klart at mangeårig leder, Kenneth Karlsen, ønsket å gi seg i klubben. Siden den gang har styret i MIF Fotball sammen med rekrutteringsbyrået Promiso lett etter en erstatter.

Styreleder Trond Tostrup uttaler:

- Det har vært en krevende prosess å finne en erstatter for Kenneth Karlsen, men styret er overbevist om at André er den rette kandidaten med sin bakgrunn som fotballspiller, sportslig leder og daglig leder i en klubb som styres etter mange av de samme verdier som MIF. Vi mener å ha funnet den kandidaten som kan bidra til at MIF blir i toppfotballen i mange år fremover.

André Nevstad har lang fartstid fra toppfotballen. Som aktiv spiller har han ikke mindre enn 683 kamper for Hødd samt to sesonger for Molde. Både under og etter spillerkarriéren var han daglig leder i Hødd. I 2016 gikk André over i rollen som sportssjef. Den jobben hadde han frem til mai i år. De siste åtte månedene har han jobbet i Sparebanken Møre.

- Etter å ha hatt noen møter med styret og ledelsen, så har jeg blitt sjarmert av klubben og følte for å være en del av det. Jeg tror vi kan være en god match. Jeg er en lagspiller og liker å jobbe med folk og få til ting sammen. Samtidig er det en krevende jobb å ta på seg, men den gode dialogen med Kenneth og alle de dyktige folkene i klubben gir meg trygghet, sier André.

I nyere tid har Hødd én sesong i Eliteserien (1995) og ett norgesmesterskap (2012). Klubben deltok også i Europacup året etter NM-triumfen. I 2016 rykket Hødd ned fra 1. divisjon og har siden spilt på tredje nivå.

- Jeg har kjent både Mjøndalen og Kenneth i mange år og fulgt med på jobben som er gjort der. Mjøndalen og Hødd er ikke helt ulike klubber. I mange år var de på samme nivå med samme måte å drive på. Også noen tøffe oppgjør på banen. Jeg husker godt to forsmedelige tap i 2013 som gjorde at Hødd røk ut i kvalik. Jeg er veldig imponert over utviklingen. De har bygd en god organisasjon, en flott stadion og holdt laget oppe i Eliteserien, sier André.

Annonse fra Eliteserien: