Alfred Scriven til Hødd

MIFs angrepsspiller Alfred Scriven fortsetter karrieren i Hødd.

Annonse:

Hallingen kom til Mjøndalen før 2018-sesongen, og hadde i forkant av dette markert seg som en hyppig målskårer i Hallingdal Fotballklubb, hvor han debuterte i tredje divisjon allerede som syttenåring.

Ansvarlig for spillerlogistikk i MIF, Jan-Remi Dalen forteller at klubben har sikret seg en god avtale dersom Alfred skulle bli solgt videre fra Hødd eller hvis MIF skulle ønske å hente ham tilbake:

- Vi har sett et uforløst potensial i Alfred, og det har derfor vært viktig for oss å sikre en god avtale med tanke på videresalg eller en eventuell retur til MIF, forteller han.

Tror på videre utvikling

Han tror klubbyttet gjør at det er større sjanse for spilleren å vise dette potensialet.

- I Mjøndalen tenker vi det er best for Alfreds egen utvikling å komme til Hødd for å spille regelmessig. Hødd er en klubb som har utviklet mange spillere til toppfotballen både opp gjennom historien og de siste årene. Alfreds vei frem til vårt A-lag har blitt litt for lang, men han er en strålende gutt som har skåret noen viktige mål for oss mens han har vært her.

Alfred forteller selv at han har hatt en fin tid i MIF, og hatt han har hatt opplevelser her som han kommer til å huske resten av livet.

- Særlig seiersmålet borte mot Sogndal i 2018 var en fantastisk opplevelse, og noe jeg kommer til å huske så lenge jeg lever.

- Riktig å bytte klubb nå

Videre forteller han at han har tro på at klubbskiftet er riktig for ham.

- Hødd er en spennende klubb og har ambisjoner om opprykk. Her får jeg muligheten til å spille fast for en god klubb, og det er opp til meg å gripe sjansen slik at jeg kan utvikle meg videre som fotballspiller, avslutter han.

Hele Mjøndalen IF ønsker å takke Alfred for innsatsen i brunt og ønsker lykke til videre!

Se hvordan Alfred avgjorde den viktige toppkampen mot Sogndal i august 2018 her.

Annonse fra Obos-ligaen: