Akademitrenere 2024

Kabalen er lagt og her er våre akademitrenere for 2024. Fra V: Stian Bråten, Mats Nedberg, Frode Røste, Sivert Olsen, Morten Mundal, Eirik Sande Kristoffersen, Martin Kjenaas og Lars Granaas

Annonse:

Det er med stor tilfredshet at vi har landet "hovedriggen" for Sparebanken Øst Akademiet for sesongen 2024.

Toppspillerutvikler - Eirik Sande Kristoffersen. Eirik får den viktige rollen med oppfølgingen av de yngste spillerne på a-laget og de fremste spillerne i akademiet. Han vil veksle mellom å være på feltet med a-laget og U21 gruppa. Kompetent på å se og jobbe med detaljene med hver enkelt spiller.

U21 (3.div / G19) - hovedtrener Lars Granaas. Vår mest erfarne trener og viktig for kontinuiteten og kvaliteten i arbeidet vårt. Tar nå hovedansvaret for en solid og god U21 gruppe. 

U18 (G17 nasjonal)- hovedtrener Sivert Olsen. Tar steget opp fra U16 til U18. Sivert er lokal, opparbeidet seg god kompetanse og erfaring. Har utdannelse innenfor fotball og trenerrollen.

U16 (G15 nasjonal) - hovedtrener Stian Bråten. Stian har vært med i 2023 som spillerutvikler på U21 og U18, og endelig får vi med Stian på fulltid. God og solid erfaring fra Hallingdal og Notodden, i tillegg til studie innenfor fotball. Kommer fra 100% stilling i Åssiden til 100% stilling i Mjøndalen.

U15 (G14 nasjonal) - hovedtrener Frode Røste. Frode følger 2010 gruppa som han hadde ansvaret for i 2023. Frode går inn i en fulltidsstilling i klubben, med trenerrolle, rekrutteringsansvar og ansvar for samarbeid internt. Frode har god erfaring fra kretslag og spillerutvikling.

U14 (G13) - hovedtrener Mats Nedberg. Mats følger 2011 gruppa som han hadde ansvaret for i 2023. Mats er masse på feltet og bygger opp sin erfaring og kompetanse steg for steg. Studerer trenerrollen og fotball.

U13 (G12) - hovedtrener Martin Kjenaas. Martin har jobbet hos oss i 2023, som en del av hans praksis som student. Han har vært med som trener på flere av kullene i høst og tar stadig nye steg. Han tar nå hovedansvaret for vår yngste gruppe for 2024.

Annonse fra Obos-ligaen: