Akademitilbud for de yngste

Akademiet tilbyr ekstratrening for spillere født mellom 2006 og 2012

Annonse:

Fra 3. september er det igjen mulig å bli trent av Sparebanken Øst Akademiets trenere og spillere 2 ganger i uka. Treningen foregår innendørs i Mjøndalshallen tirsdag, torsdag og søndag.

Konseptet tilbyr ferdighetstrening for gutter og jenter født 2006-2012 uansett klubb. I tillegg til trening vil vi også se på mulighet for å stille akademilag med deltagende spillere i noen cuper og turneringer,

Sparebanken Øst Extra er påmeldingsbasert og her er det ingen utvelgelse, men vi forventer at de påmeldte har ekstra interesse og motivasjon for å bli bedre i fotball

Akademiets trenere står ansvarlig for innhold og opplegg. Sentralt står temaer i NFF`s spillerutviklingsmodell. Rekrutteringsansvarlig og hovedtrener U15 Anton Severin Kvilaas og Akademisjef Arne Marcussen er fagansvarlig.

Flere av spillerne som i dag er på MIF`s akademilag U19 og U17 har tidligere deltatt på dette ekstratilbudet.

- Sparebanken Øst Extra er en fin arena for oss til å bli kjent med og få oversikt over de yngste spillerne i distriktet som er lengst fremme. Det er også en fin mulighet for disse å bli kjent med klubben og hvilke muligheter som ligger her. Vårt mål er gjennom øktene å gi spillerne impulser som de tar med seg til klubbhverdagen sin sier akademisjef Arne Marcussen. 

Deltagelse koster 650,- kroner pr måned. For 650,- kroner får man tilgang på 2 økter pr uke. Det gis 30% søskenmoderasjon.

Tilbudet følger skoleruta i Nedre Eiker. Det er fri på skolefrie dager. Sparebanken Øst Extra har egen FB-gruppe og anvender Spond-appen til invitasjoner og informasjon. Det er enkelt for foreldre å svare via mobil / PC.

For påmelding og mer info, se denne siden

SØA_liggende_brunbakgrunn (002)

 

Annonse fra Eliteserien: