Akademisjefen takker av

Arne Marcussen fortsetter ikke som leder av Sparebanken Øst Akademiet

Annonse:

Arne Marcussen har de siste årene vært sjef for Sparebanken Øst Akademiet og har nå informert klubben om at han ikke ønsker å fortsette. 

- Sparebanken Øst Akademiet i Mjøndalen har nå et fundament som stadig står stødigere og rammene for utviklingsarbeidet er nå godt forankret. Gjennom tre akademiklassifiseringer har Sparebanken Øst Akademiet tatt solide steg inn mot å kunne stå støtt i årene som kommer. All kvalitet i byggverket er enda ikke på plass, og for å få dette opp på så høyt nivå som mulig, er det nå riktig at en ny leder setter seg i førersetet. Tidspunktet er derfor naturlig at nye krefter tar over i en fortsatt omfattende og krevende jobb. Jeg ønsker å takke Mjøndalen for 7 fine år i et suverent miljø, sier Marcussen.

- Arne kom inn som trener i akademiet i 2017 og erstattet Marcus Walfridson som utviklingsansvarlig samme år. Han har vært helt sentral i oppbyggingen og struktureringen av Sparebanken Øst Akademiet i klubben. Arne har ledet klubben gjennom 3 akademiklassifiseringer og akademiet er nå på et helt annet sted enn da han kom inn. Arne varslet i fjor høst at hans tid i klubben nærmet seg slutten. Selv om det blir leit å miste en så stor ressurs, så er det ingen dramatikk i dette, sier daglig leder Kjetil Andre Bergh.

Arne har siste arbeidsdag 28.januar. Eirik Sande Kristoffersen tar over midlertidig frem til ny leder er på plass. 

Mjøndalen IF Fotball takker for topp innsats og svært viktig bidrag til klubbens fremtid. Vi regner med å se Arne masse hos oss fremover, men da antagelig som tilskuer. Du vil alltid være hjertelig velkommen hos oss.

 

Annonse fra Obos-ligaen: