Advarer mot Tromsdalen

Vegard Hansen mener søndagens motstander er langt bedre enn resultatene tilsier.

Annonse:

Mjøndalen har startet sesongen med én seier (borte mot Viking) og tre uavgjort. Det gjør at laget er plassert midt på OBOS-ligatabellen etter fire kamper. Noe som ikke stresser Hansen i hans 13. sesong som MIF-trener.

- Nei, det skal mer til enn dét. Starten har vært sånn passe, ikke mer enn det må være. Vi har vært fantastisk defensivt og bare sluppet inn ett mål på fire kamper. Offensivt har vi trøblet litt mer og ikke funnet rytmen og flyten helt. Vi har gode spillere i angrep og har tru på at det løsner, sier Hansen.

Har fortjent mer

Søndag venter "bunnlaget" Tromsdalen. I følge MIF-treneren må man se bak resultatene for å bedømme Tromsdalens kvaliteter.

- De har møtt tre antatte topplag og står med ett poeng, men kunne ha vunnet alle tre kampene og stått med ni poeng. Mot Sogndal, Viking og Aalesund er Tromsdalen best og skaper mest. Så til de som tror dette blir en lett match: det blir det ikke. Vi møter et veldig spillende og ballsikkert lag, advarer Hansen.

Leiter etter angrepstrio

Det har blitt testet mange forskjellige spillere i treeren på topp i løpet av sesongens fire første kamper. Hansen erkjenner at det ikke er optimalt.

- Vi leiter etter noen som kan legge beslag på plassene på topp. Hittil har prestasjonene vært for ujevne og det gjør at vi har prøvd litt forskjellig. Det er en utfordring. Samtidig kan det være fornuftig å veksle litt på lagoppstilling utifra motstander, sier Hansen.

Annonse fra Obos-ligaen: