Adrian til Raufoss

Konnerudgutten har blitt en del av Mjøndalen gjennom 112 kamper på forskjellige nivåer, og klubben har vært en stor del av hans oppvekst i fotballen, men alt har en ende. Adrian ønsker seg mer spilletid, og han og klubben har blitt enige om en overgang til OBOS-rival Raufoss.

Annonse:

20 minutter på å markere seg – i dommerens bok

Adrian var nettopp fylt 17 år, da han tok turen fra Konnerud til kunstgresset i Mjøndalen, sent på sommeren 2018. 17. september spilte han sin første kamp for Mjøndalen på rekruttlaget, og etter 20 minutter i brunt ble han premiert med gult av mannen i svart. Han fikk med seg lagets seks siste kamper i en sesong som endte med opprykk til Norsk Tipping-ligaen, etter fantastiske 25 seire og ett tap, 136-23 i målforskjell, og 15 poengs margin til nummer to.

I 2019 ble det kamper både for MIF2 og G19, hvor han fikk smake sine første av mange seire over Brann og Godset. Mot Pors 22. mai samme år, fikk han sitt aller første innhopp på A-laget, i cupen. På grunn av pandemien ble 2020 en mager sesong i breddefotballen, og Adrian var derfor denne sesongen på utlån til Fram Larvik.

4. juli 2021 fikk Adrian sine første spilleminutter i seriekamp for A-laget, og sin første Eliteseriekamp, da han kom inn for Walstad mot LSK i det 85. minutt. Han fikk totalt 7 A-lagskamper, 6 i eliteserien og en cup-kamp. På Lerkendal kunne han i slutten av september gå ut på gresset som en del av førsteelleveren i en Eliteseriekamp. Den høyreiste 20-åringens ro og kalde hode, ble lagt merke til av mange.

I fjor var Konnerud-gutten på banen i 26 av 30 seriekamper, de fleste fra start, og som Nakkims faste makker i midtforsvaret, frem til denne takket for seg sist i juli. Den 12. september ble han matchvinner mot Skeid, med kampens eneste, og sitt første, seriemål for A-laget. I kampen hvor et samlet Consto nettopp hadde hyllet Vegard, ble Adrian hyllet av lagkamerater, mens et par besteforeldre fulgte med, stolte og rørt, fra balkongen i femte etasje.

Vi takker, og ønsker lykke til videre!

I år er det blitt mindre spilletid, og som en ung gutt med ambisjoner, er det forståelig at han ønsker seg videre. Klubben og Adrian har derfor blitt enige, og han er allerede på vei til sin nye klubb – Raufoss. Hansen gleder seg til å komme i gang i ammunisjonsbyen, men tar samtidig med seg mange gode minner fra Mjøndalen. En klubb han har vokst opp i som liten - i hæla på pappa på trening, og hvor han selv senere har gått gradene fra juniorlag, 4. divisjon, og til A-lag og Eliteserie.

Vi takker Adrian Aleksander Hansen for innsatsen han har lagt ned for klubben over fem år og totalt 112 kamper, og ønsker ham all mulig lykke til, med videre fotballkarriere, og ikke minst med kortkveldene i Vikersund 

Se intervju her: 


Annonse fra Obos-ligaen: