Adrian sikret sliteseier mot Skeid

Det ble tre poeng i øsregnet på Consto Arena mandag kveld.

Annonse:

Og det var Adrian Hansen som – sammen med målvakt Thomas Kinn – ble dagens mann i brunt. Den høyreiste midtstopperen ble vraket til bortekampen mot KFUM Oslo i forrige runde, men var tilbake på laget i dag. Og den tilliten besvarte han med å stige til værs med alle sine 195 centimeter før han skallet inn kampens eneste mål etter et hjørnespark i det syttende spilleminutt. Ikke bare ble det seiersmålet, men det var også Adrians første mål i MIF-trøya.

Jevnt til pause

Frem til det hadde kampen vært nokså jevn. Ingen av lagene hadde produsert flust av sjanser, men det var vel kanskje fortjent at det var bruntrøyene som tok ledelsen foran en supportergruppe som var i fyr og flamme til tross for ufyselig vær og mandagskamp.

Tjue minutter etter målet var Kristian Lien også frempå med en heading, men flekkefjæringens avslutning gikk dessverre for oss på feil side av stolpen. Og omgangen ebbet ut med ettmålsledelse for hjemmelaget da heller ikke Syver Skaar Eriksen fikk klem på avslutningen sin på overtid av første omgang. Det var langt ifra perfekt gjennomført av MIF, men ledelsen var fortjent.

En omgang for elleville beinparader

Andre omgang skulle starte bra spillemessig for laget i brunt. Først var Meinhard Olsen svært nær skåring, men en ellevill beinparade i beste Kjell Kaspersen-stil av Skeids målvakt forhindret at færingen økte ledelsen for MIF. Rett etter satte Kristian Lien ballen i nettet to ganger med et par minutters mellomrom, men begge ganger var assistentdommeren oppe med flagget slik at dommeren ikke kunne godkjenne noen av målene.

Skeid skulle komme mer med. Oslo-laget har slitt i bunnen hele sesongen, men har i kamp etter kamp vist at ikke er noen kasteball i årets OBOS-liga. Et trippelbytte gav ny energi, men Thomas Kinn hadde en meget god dag på jobben. Særlig kom gjestene nær da det var spilt åtti minutter, men både dyktighet og flaks fra sveibuen sørget for at ledelsen holdt.

Og det holdt helt inn. Dermed kunne vi innkassere tre nye poeng. Det har ikke blitt altfor mange poeng i det siste, men håpet om kvalikplass lever fortsatt med seks kamper igjen av årets OBOS-liga. Vel, neste hjemmekamp blir en formidabel utfordring. Da er det nemlig opprykksklare Brann som kommer fossende – men vi kan stoppe dem! Og først er det to viktige bortekamper mot henholdsvis Stjørdals-Blink og Fredrikstad som står for tur. Brann kommer på besøk 8. oktober, og da trenger vi din støtte!

adrian ny.jpg
Adrian Hansen jubler for sitt første mål i OBOS-ligaen. Foto: Birger Marius Kristiansen

 

Annonse fra Obos-ligaen: