3 poeng i serieåpninga for rekruttlaget

Komfortabel seier over Konnerud

Annonse:

MIF 2 - Konnerud 5-1 (3-0)

Mål, MIF: Sebastian (2), Boye, Uno og Alfred

Lagleder Jan-Erik Skretteberg oppsummerer kampen slik:

1-0  kom etter femten minutter. Da kom Boye fri på venstrekanten, skar inn i banen og avsluttet elegant med høyrebeinet fra hjørnet på femmeteren. Et praktfullt mål, som også var det som skulle til for at kampen skulle åpne seg. 

 Vi holdt tempoet oppe og fikk ytterligere lønn for strevet et kvarter etter sesongens første mål. Uno Pedersen satte et frispark fra 22 meter nydelig i mål med sitt gode venstreben. 3-0 kom på straffe to minutter på overtid, og det var Sebastian Hansen som var den trygge eksekutøren.

Etter pause fikk Konnerud sin redusering etter at både målvakt og våre to midtstoppere forsøkte å rydde unna et innlegg som kom inn i sekstenmeteren. Ingen lyktes med sitt forehavende, og Konnerud fikk en enkel oppgave med å skape litt spenning i kampen.

Det skulle imidlertid ikke vare. Sebastian Hansen trygget ledelsen med sitt andre mål for dagen like før det var gått sytti minutter av kampen. Fem minutter før slutt skulle også Alfred Scriven banke inn Mjøndalens femte for kvelden, noe som var en flott avslutning på en godt gjennomført kamp. Mange unggutter fikk en hel kamp mot et hardtarbeidende Konnerud-lag, og kom meget bra fra det. 

- Jeg synes vi var gode den første halvtimen, sier Vegard. Da holdt vi godt balltempo og så igjen mye av spillestilen vår. Da de reduserte til 3-1 var vi inne i en rotete periode, men fikk roa igjen og satte det fjerde. Mange bytter (alle utespillere fikk spilletid) påvirka jo noe av spillet, men jeg synes alle leverte gode prestasjoner. A-gutta gikk foran og ungguttene viste seg fram med glød og innsatsvilje. Alt i alt en fin seriestart. 

- Din egen sønn fikk A-lagsdebuten i Konneruds midtforsvar. Hvordan synes du han klarte seg?

- Veldig rart å lede et lag i en slik kamp der jeg jo ønsker at vi skal vinne samtidig som jeg håper han presterer bra, men jeg synes han leverte godt mot Boye og Alfred og sammen med resten av Konnerud sto opp og leverte en kamp de kan være stolte av. 

Annonse fra Obos-ligaen: