3 poeng i første seriekamp

Det ble fortjent hjemmeseier i første seriekamp i CL NG18 for Mjøndalen U19 mot Kristiansund.

I en fartsfylt første omgang var hjemmelaget klart best og ledet 2-0 til pause, begge mål av Syver Skaar Eriksen etter assist av Daniel Skare og Nils Tommy Nilsen. En solid omgang av "Nye U19" som lover godt for sesongen. I andre omgang falt nivået noe og Kristiansund fikk sin redusering etter 15 minutter. Mjøndalen økte imidlertid ledelsen ganske raskt igjen etter en flott scoring av Ulf Brænnstrøm som kombinerte nydelig med Daniel Skare og sendte ballen i motsatt kryss fra 12 meter. I et solid forsvar var det en god kamp av Erik Heier i mål som reddet mesterlig ved 2-3 anledninger.

Gledelig i andre omgang var også at vi fikk en rekke debutanter på dette nivået ved Mathias Røed ( fra Holmen ) Fredrik Hennum ( fra Vestfossen) Sebastian Holc ( fra ROS ) og Andre Bjørnstad ( 2004 spiller fra Mjøndalen ). Mats Nedberg og Lars Lekkas var denne gang ubenyttet innbyttere.

Startellver i kampen var fra venstre øverst:

Håvard Jonerud,Anders Fåsen,Ole Berglien,Trym Olsen,Ulf Brænnstrøm, Erik Heier, Nils Tommy Nilsen, Juan Rojas, Daniel Skare, Jonas Holthe, Syver Skaar Eriksen ( kaptein )

Neste kamp i NG18 er borte mot Molde 7 mars. Et Molde lag som tuktet Viking 1-0 i Stavanger idag.