Rocket league

Annonse:

Rocket league

følge spillets offisielle nettsted blir spillet beskrevet som "en hybrid av fotball- og kjøretøysfylt arkade med lettforståelige kontroller og flytende, fysikkdrevet konkurranse". Spillere kontrollerer en rakett-drevet bil og bruker den til å føre en ball inn i motstanderens mål. Spillere har muligheten til å hoppe med bilen sin og treffe ballen i lufta. I tillegg kan spillere plukke opp fartsøkningsmidler (kan tenkes på som rakettdrivstoff) ved å kjøre bilen sin over markerte felt på arenaen. I arenaen spilles det kamper mellom 2 rivaliserende lag med opp til 4 spillere på hvert lag. Kamper har en normal spilletid på 5 minutter.

Rocket League esport spilles i Telialigaen isteden for spillets offisielle konkurranse. Telialigaen er norges største liga der de beste lagene spiller. Premiepott på 25 000kr og tittelen norgesmester. 
Det er vår og høst mesterskap hvert år. Først er det et ligaspill med 

Spillere

 

Sebastian Ferrada Falch

Gamertag: Seeb
Twitter: Seeb_RL
Nasjonalitetet: Norsk
Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test 

Thomas Eknes

Gamertag: 
Twitter: 
Nasjonalitetet:
Norsk
Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test


 

Rasmus Juel Friis

Gamertag: Friis
Twitter: FriisRL
Nasjonalitetet: 
Dansk

Fulltidsstudent på DTU der han er i gang med en Bachelor i Kemi og Tekonologi. Som gamingutstyr bruker han DS3 kontroller til Rocket league mens det andre er ganske standar. Vår danske venn ønsker å starte smått med å vinne telialigaen, mens han har gitt seg fra internasjonale konkurransespill som han nå har fått blod på tann igjen til å ville. 
 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: