Gruppespillet eSerien V2

Hvordan Mjøndalen gjorde det i gruppespillet 21 november i andre utgave Altibox eSerien.

Mjøndalen mot Vålerenga
Kamp1:
Vålerenga starter kampen med å score, så vidt over målstreken. Martin får leke rundt 16 meteren, plutselig slippes ballen til en ledig Neymar, å der gjør Martin ingen feil å putter den pent forbi Vålerenga og Hyper’s keeper. 1-1 til pause. Martin etter 10 fifa minutter kommer til kjempesjanse fra skrått hold, den redder Vålerengas keeper lett. Etter en andre omgang uten de største sjansene, så blir det 1-1. Sterkt resultat av Martin mot ny kåret Norgesmester Magnus, Hyper.

Kamp 2:
Arkan bruker tid, blir et skudd fra Ronaldo, men keeper redder lett. Å så litt senere ut i kampen er det HC sin tur til å spinne og leke, får til skudd, keeper slipper men rekker å fange den igjen. Så stopper ikke HC, finner rom etter rom rundt 16 meteren til Vålerengas Arkan, får til skudd men keeper redder mesterlig. Igjen kommer han gjennom men Ronaldo blir pressa i avsluttningsminutt og keeper redder lett. 0-0 til pause. HC får forsette rundt 16 meteren og kommer seg ofte til skudd sjanse, dessverre er ikke skuddene like effektive som fintene. Ronaldo er igjennom mot Vålerenga, han blir taklet rett utenfor 16 meteren, HC får frispark og det setter han! 1-0, sånn avsluttes også kamp 2. Mjøndalen slår fjorårets vinnere 2-1 i første kamp i år!

Mjøndalen mot Strømsgodset
Kamp 1:
Strømsgodset’s Joggi starter mot Martin og scorer overraskende lett 1-0 målet. Spillet er tregt, men Martin kommer seg radig til skuddsjanser. 0-1 til pause. Straffe til Strømsgodset, den redder Mjøndalen. SÅ etter en død andre omgang kommer Martin igjennom i 93 minutt, den sitter! 1-1!

Kamp 2:
Hans Christian skal møte landslagsspiller Bakken, Hans Christian starter godt, men Godset får inn en takling i siste liten. Med klabb og babb i felter, får Godset et lekkert bicycle kick og den sitter fint i mål. 0-1 godset. Der utligner HC til 1-1 etter mye dribling setter HC ballen rett i mål. Å der er det 2-1 Mjøndalen. Det sies ikke stopp, Hans Christian er heltent og gir Bakken juling. 3-1 Mjøndalen. 3-2 sammenlagt Full-pott mot Godset.

Mjøndalen mot Sandnes Ulf
Kamp 1:
Martin Landstad Pedersen er en frase som runger rundt. Martin etter første 10 så sitter den ballen i Sandnes Ulf målet. Igjen så står Sandnes Ulf å bare ser på, å plutselig plukker keeper ballen ut av målet, 2-0 Mjøndalen. Å nå rett før slutt får plutselig Sandnes Ulf se Mjøndalen sin keeper, den ender i mål. 2-1 ender første kamp.

Kamp 2:
Sandnes Ulf’s Klubben setter første støt etter en sjansefattig første omgang. 0-1 Sandnes Ulf til pause. Så våkner beistet Hans Christian, der står han helt alene med Ronaldo, men han skal drible seg til en verre posisjon for å gjøre det vanskeligere for han. Mål blir det, 1-1. Plutselig svarer Klubben rett før slutt, å klubben vinner kampen 2-1, sammenlagt 3-3. Dagens første 1 poeng.

Mjøndalen mot HamKam
Kamp 1:
Hans Christian starter tregt, men trygt. 1-0 Mjøndalen. Det er også resultatet til pause. Etter HamKam show, sjanser på sjanser så bryter HC, snur seg inne i feltet og scorer 2-0. Slik ender også kampen.

Kamp 2:
Martin avslutter gruppespillets siste kamp, å starter med ett pang. Kontrer og legger den fint tilbake til en kommende spiller, mål blir det. 1-0 til Mjøndalen. Martin stopper ikke, rett før pause så kommer det 2 kjappe. Nesten identiske, bortsett fra at denne gangen slipper han ikke ballen tilbake, men skyter fra skrått hold. 3-0 Mjøndalen. Rett etter pause forsetter Martin og Messi der de slapp. 4-0, Messi hattrick. Sandnes Ulf får hva som ser ut til å være ett trøstemål enn starten på en opphenting. 4-1.