Klart for klubbmesterskap i Fifa19

Gruppene er lagd, spillerene er klare og vi er ikke mange dager unna den første Fifa cupen på Consto Arena. 

Annonse:

Gruppene er lagd, spillerene er klare og vi er ikke mange dager unna den første Fifa cupen på Consta Arena. 

Consto Arena er klar for å sparkes igang i regi av Samfunnsutvalget og Mjøndalen IF. Pokal, tittel og signert a-lags drakt er i premiepotten og vi håper på en magisk kveld med masse moro og spenning.

Esport spillerene og esport ansvarlig i Mjøndalen vil alle befinne seg på cupen for å bistå. Esport laget til Mjøndalen spiller til vanlig i eserien som er den offisielle fifa ligaen i landet og presterte nettopp imot alle odds og ekspertenes store overraskelse å havne på en sterk 4 plass i turneringen. 

Jeg gleder meg utrolig til å få se hvilke fifatalenter som gjemmer seg i Nedre eiker, satser på at det blir god stemning og en artig opplevelse for oss alle

— Alexander Hildre

Det spilles med vanlig lag der alle spillerene har allerede forhåndsvalgt hvilke lag de skal bruke. Barcelona, Manchester City og Juventus er veldig populære valg å etter alt og dømme blir det mye Messi, Aguero og Ronaldo mål.

Grunnen til at det ikke blir spilt 85 rated som det gjør i eserien er fordi det er problemer knyttet til å spille dette offline.

Reglene er lette, klare og tydelige. 

  • Fairplay 
  • Det er ikke lov og pause spillet mens motstanderen har ballen, fordi dette er offline mode så vil det ikke komme opp forespørsel, men heller gå rett til pause menyen noe som ikke er greit når motstanderen har ballen. Ballen skal være ute av spill.
  • Ødelegging av utstyr. You break you pay. 

Brudd av reglene vil føre til advarsler for så gi motstanderen ett mål i pluss.

Annonse fra Obos-ligaen: