I morgen er eSerien tilbake!

eSerien braker løs med 4 interessante kamper som alle kan ses på DT.no

Annonse:

Med en tropp på 3 spillere så er det kun 2 som får lov å ta på seg den brune esport drakten til Mjøndalen på kampdag. Begge eSerien debutanter i kaptein Vegard Fossum Hvål og Vinoth Mohanadasan.

Flere hundre mål scoret og kjempe resultater i Weekend League der Vegard har allerede første uken gått 30-0 på xbox er han klar for å ta på PS4 kontrollen og prøve seg mot eliten i Norge. Gutten fra Hvittingfoss gleder seg stort, hans eneste offisielle kamper har vært for landslaget, derfor gleder han seg ekstra til å debutere for Mjøndalen å vise hva han kan gjøre uke inn og ut.

Vinoth har lenge jobbet for muligheten til å spille høyt, med en leken spiller som kan fort sammenlignes med Neymar i spillestil er har Vinoth ikke bare lyst å gjøre motstanderen svimmel men også gjøre at motstanderen plukker virtuelle baller ut av målet mer enn en gang.
Han ser frem til serien og vise folket hva han virkelig kan.

Motstanderen vi møter på kampdag en er: 
Hamkam kl 17:00
Vålerenga kl 18:00
Odd Ballklubb kl 19:00
Kongsvinger kl 20:00

I eSerien så vil man kunne bruke lag tildelt av EA, man kan registrere en 18 mannstropp før kampdag og sette opp laget ut fra det. Forskjellen fra de forrige årene er at man kan bruke 3 icons og resten som man vil. Det betyr høyere tempo og mer action

Laget de skal bruke ser slikt ut:
*INSERT BILDE*

Hvor kan du se kampene?
Kampene kan du se på drammen tidenes hjemmeside DT.no og twitch kontoen til Mjøndalen Esport: twitch.tv/mifesport

Annonse fra Obos-ligaen: