128577907_197735071928936_2663225792125676574_n

Esporten med eget Rocket League lag

Mjøndalen eSport + Rocket League = sant

Annonse:

Rocket League kan enkelt beskrives som en kombinasjon av rugby, hockey, og fotball med... biler. Og de kjører i super-sonic speed, hopper opp og ned fra veggene. La oss legge til at kjøretøyene er veldig mobile og ikke så lette å styre, og ballen er stor og ganske tung. Høres ikke det ganske kaotisk ut?

De første øyeblikkene på banen antyder faktisk at kaos spiller den største rollen her. Du kan gå deg vill. Alle hopper opp, kolliderer, skynder seg, noe eksploderer, noe blinker, noen kjørte (eller bumpa som det heter) inni i oss, vi bumpa inn i noen.

Man kan fort tro at spillet er ren kaos. Men det som styrer hele spille er ikke kaos men spillernes ferdigheter. Det er ferdigheter som er viktigere enn tilfeldigheter. Du trenger masse talent for å forutsi hvor ballen faller. Eller hvor du skal stå for å banke ballen mot målet. Eller hvordan du kan presse motstanderen din for å unngå å komme til ballen. Rocket League høres ikke ut som den slags spill, men de "sportslige" reglene spiller virkelig en rolle her. Og selve spillerne også, en bil ligner ikke akkuratt på en fotballspiller, men når man spiller så ser man mange triks rett fra den virkelige banen. Det var veltinger, taklinger, skudd fra midtbanen og til og med driblinger som Maradona selv ikke ville skamme seg over.

Og derfor ekspanderer vi til Rocket League med signering av Gemini. Gemini er til nå dags Norgesmester etter å ha vunnet Telialigaen forrige sesong. Telialigaen er Europas største nasjonale e-sports liga hvor alle sammen uansett alder eller kjønn kan melde seg på og sakte klatre opp i divisjonene. 

Våres Rocket League lag skal kjempe allerede nå til søndag for å beholde tittelen som Norges beste lag i sluttspillet av Telialigaen sesongen høst 2020. 

Vi ses 6. November kl 14:30 i semifinalen mot Maskineriet!


 

Annonse fra Obos-ligaen: