eSerien

Annonse:

eSerien

eSerien er den offisielle norske e-sportligaen i dataspillet FIFA og arrangeres av Norges Toppfotball og Monday Media med Good Game AS som turneringsoperatør. Kampene spilles én mot én. Alle klubber har signert to spillere som rullerer på å spille mot de andre klubbene i et seriespill. I seriespillet vil hvert oppgjør mellom to klubber bestå av to kamper. Det er laget med flest mål til sammen i de to kampene som vinner oppgjøret. eSerien benytter spillformatet FUT gjennom sesongen. Spillerne i eSerien har tilgang på egne kontoer der 40 forhåndsbestemte spillere er gjort tilgjengelige. Dette gjør spillerne i stand til å sette sammen et lag av langt høyere kvalitet enn de ellers ville hatt tilgang til. 

Mjøndalen IF sin historie 

SesongPlasseringSpillerePremie
Sesong 14 PlassMartin Landstad Pedersen og Alexander Hildre20 000
Sesong 23 PlassMartin Landstad Pedersen og Hans Christian Tollefsen40 000
Sesong 38 PlassMartin Landstad Perdesen og Jørgen HauglandIngen
Sesong 4Pending...Vinoth, Vegard og MathiasPending...

 

Med disse plasseringene så er det nødt til å nevnes at alt gjøres uten midlene til de som kom over oss. Samtidig som sesong 3 ble endret til vennskapsturnering pågrunn av Corona. Med denne historien så bygger vi laget videre.

Spillere

 

Vegard Fossum Hvål

Gamertag: Xbox VegardFH7 / PS4 VegardFH7​​​​​​​
Twitter: VegardFH7

På fritiden driver kapteinen våres Vegard å spille fotball for moro, være med venner også er han selvsagt en gamer av det ytterste slag. Han jobber hver dag for å nå drømmen om proff fifa spiller i utlandet. Noe ikke kanskje alle vet om Vegard er at han spiller på både PlayStation 4 og Xbox. Der han spiller med Xbox fjernkontroll på Playstation. Han har også har tilbringt litt tid på landslaget har han virkelig gjort sitt store for å prestere i eSerien. 

 

Vinoth Mohanadasan

Gamertag: 
Twitter: 
Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test

 

Mathias Tollefsen

Gamertag: 
Twitter: 
Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test
 

 

Annonse fra Obos-ligaen: