Unggutta tuktet Gjøvik-Lyn

Mjøndalen stilte med en rekke unge talenter i treningskampen mot Gjøvik-Lyn.

Kampen endte med komfortable 5-2 til hjemmelaget i brunt. Gjøvik-Lyn måtte i store perioder konsentrere seg om å forsvare egen boks - og klarte lenge å holde på spenningen.

Helt frem til det 37. minutt. Da ble midtspiss Alfred Scriven dyttet over ende i feltet og Andreas Hellum satte straffen i mål. 1-0.

Mjøndalen doblet like etterpå ved Sebastian Temte Hansen. 2-0 stod det til pause.

I andre omgang ble det tre nye mål til Mjøndalen. Målscorere var Temte Hansen, Jonathan Lindseth og Eirik Windt.

Bortelaget noterte seg med to mål i treningskampen. Det andre målet var et lekkert frisparkmål oppe i nærmeste kryss.

Det var et usedvanlig ungt lag som Mjøndalen stilte med i denne kampen. Fra start var det kun to spillere over 24 år.

Det ble gjort en rekke bytter halvveis i andre omgang og da kom det enda flere unggutter på banen, som Stian Rebo (18), Gustav Helling (16), Tobias Karlsen (18) og målscorer Eirik Windt (17).

Gjennom hele kampen var snittalderen 22 år, som lover godt for MIF-fremtiden.

Mjøndalen - Gjøvik-Lyn 5-2 (2-0)