Uavgjort mot Ranheim

De brune tok en tidlig ledelse, men Ranheim kom tilbake etter hvilen og utlikna.

Annonse:

Ranheim - MIF 1-1 (0-1)
0-1: Boye (3)
1-1: Jakob Tromsdal (77)

Gult kort: Magnus Blakstad, Ranheim 
Rødt kort: Magnus Sylling Olsen, MIF (to gule) 

Denna uka har Kenneth tatt for seg offensive cornere på treningsfeltet. Usikkert om han skal få øra, men det var nettopp på et hjørnespark at Boye ga MIF en tidlig ledelse. Ranheim hadde mye ball, men de brune jobba kompakt og hadde flere farlige overganger. 

- Jeg syntes de klarte å spille seg for lett gjennom i store deler av 1. omgang, sier Vegard. Og etter hvilen blei det enda og vi sleit med å demme opp. Da valgte vi å legge om og trekke ned Jibril for å bli tettere og mer kompakte og fikk roa de litt ned. Dessverre fikk de et litt for enkel mål og vi valgte da å gå tilbake til 4-4-2 igjen for å jage seieren, men klarte det ikke. Vi er det første laget til å ta poeng mot de på hjemmebane, så vi skal ikke svartmale dette. Men jeg synes ikke vi er gode i dag. Overgangene vi fikk blei ikke tatt godt nok vare på og vi var litt for ofte på etterskudd.

- Hvorfor valgte du ikke å bytte før helt på tampen?

- Vi ønska å ha størst mulig duellkraft i laget samt hurtighet på topp, og vi vurderte det slik at vi allerede hadde de spillerne på banen. 

MIF beholder 5.-plassen på tabellen etter denne serierunden. Neste match er hjemme mot Florø på søndag 25. juni.

Høydepunkter:


Annonse fra Obos-ligaen: