Trenerkurs med landslaget

Mjøndalen IF Fotball starter nytt trenerutviklingsprogram.

Annonse:

For trenere med ambisjoner om å jobbe inn mot toppfotballen starter Mjøndalen et modulbasert trenerutviklingsprogram med kick off lørdag 2. juni kl 14.00

Programmet er rettet inn mot trenere som tenker ta UEFA B lisens-utdannelse og trenere med ambisjoner om å jobbe inn mot toppfotballen. Flere av modulene vil være praksis rettet hvor deltagerne er på feltet og jobber med Mjøndalens lag fra Sparebanken Øst Akademiet.

Programmet vil også bli godkjent som etterutdanning for trenere som har UEFA B lisens.

Første modul er allerede lørdag 2. juni kl 14.00 i forbindelse med at G18-landslaget har treningssamling på Isachsen Stadion dagene 1.-4. juni.

Her vil landslagstrener Pål Arne Johansen (Paco) presentere i teori og praksis hvordan G18-landslaget forbereder seg til 4-nasjonersturnering i Portugal senere i juni måned hvor han går igjennom øktene og vi får anledning til å følge lørdags treningen med evaluering i etterkant. I tillegg vil det bli en presentasjon av landslagsskolen denne dagen og hvordan vi kan jobbe med den i praksis.

Resten av modulene vi foregå etter sommeren (se program under).

Programmet er gratis for alle (bortsett fra Akademi-tur), men påmelding må foretas til: [email protected] innen 1. juni.

Skjermbilde 2018-05-22 kl. 11.46.01
Annonse fra Obos-ligaen: