Tøff matching for U15

MIF U15-Sandefjord fotball 0-6

Mjøndalen U15 - Sandefjord Fotball 0-6 (0-1)

Mjøndalens U15-lag hadde på lørdag besøk fra Sandefjord Fotball til treningskamp på Isachsen stadion. Laget fra Vestfold er mer eller mindre et kretslag for spillere født i 2002 og 2003. Før kampen var alle gutta fra Mjøndalen klar over at de møter et meget godt lag, hvor flere av spillerne representerer Sandefjord Fotball i den Nasjonale G14-serien.

SF tok føringen med 0-1 etter 5 minutter. En flott scoring med gode kombinasjoner fra SF der. Utover i omgangen kom Mjøndalen godt med og tok over mye av banespillet og produserte mange målsjanser. Sandefjord på sin side hadde ikke allverden å komme med utover i omgangen og gutta fra Mjøndalen spilte god fotball med god underholdning uten å få uttelling på sjansene sine. Dermed stod det noe ufortjent 0-1 til pause.

2. omgang bølget noe frem og tilbake. Etter 15 minutter scoret SF og gikk opp til 0-2. Etter scoringen gikk nok noe av lufta ut av MIF-guttene. SF scoret ytterligere 3 mål de neste 12 minuttene. De hadde opparbeidet seg en nokså komfortabel 5-0 ledelse. SF var meget effektive denne perioden og scoret nær sagt på alt de foretok seg. Ikke nok med det, men i det aller siste spilleminuttet kom den siste scoringen for dagen og Sandefjord fastsetter sluttresltatet til 6-0 i en ganske merkelig kamp hvor Mjøndalen hadde ballen mest og hvor Sandefjord scoret på sjansene sine.
Mjøndalen U15 spilte en meget god omgang der uttellingen manglet og en mindre god omgang der vi blir hardt straffet.

Mjøndalen U15 - Sandefjord fotball 0-6 (0-1)
Tilskuere: ca 60