Solid seier mot Jerv

Effektive Mjøndalen vant 3-0.

Hjemmelaget åpner knallsterkt mot et Jerv som ikke har hatt den beste serieåpningen i årets Obos-liga sesong og får ett mål imot allerede etter 7.minutter. Kapteinen Pontus Silfwer klemmer til like utenfor 16 meteren via Knutsen i Jerv buret og inn. 1-0.

Pelle doblet

I det 25.minutt prøver bortelagets Akintola seg fra drøyt 20 meter, det er godt trykk i skuddet men det havner til side for mål.

Vi har spilt 39 minutter før vertene legger på til 2-0. Pellegrino skyter ballen i lengste hjørnet fra 10 meter. Hjemmelaget går til pause på stillingen 2-0 og har hatt kontroll i de første 45.

Jerv presset

2.omgang starter friskt for gjestene fra Sørlandet.  Det er ikke før omgang nummer to starter før gjestene fra Grimstad setter på turboen og presser på noe voldsomt med innlegg. Jerv får en del sjanser i 2.omg, de styrer det meste av spillet mens bruntrøyene satser på kontringer.

Jerv med corner i det 88. Spilleminutt, den får ikke gjestene noe ut av. Mjøndalen setter i gang raskt, de brune kommer seg oppover høyresiden og legger enn til Pelle som står og venter på ballen, legger ballen fint ned før han bredsider inn 3-0 målet etter 89.minutter.

Alt i alt en god oppvisning fra bruntrøyene selv om 1.omgangen var klart bedre. Vi får ta med oss den gode opplevelsen videre til neste bortekamp mot Levanger. Det ender 3-0 på Isachsen Stadion.