Snipp, snapp, snute...

...så var cupeventyret ute

Hjemmelaget gikk ut og styrte kampen de første fem minuttene før Sarpsborg tok litt over. Første sjansen til bortelaget var enorm. Amin Askar ble spilt fri på bakre men klarte ikke og overliste Makani. Sarpsborg kom seg til en del sjanser og Mjøndalen kjørte noen kontringer uten hell.

Særpingane måtte gjøre et tidlig bytte. Jonas Lindberg fikk seg en smell i ankelen mot Ulrik Arneberg, inn kom Tobias Heintz.

Quint Jansen slår til igjen

Mjøndalen får frispark ikke langt fra  innbytterbenkene, Vetle Dragsnes slår inn og ballen stusses mot Quint Jansen, han hadde rom og gikk for en sidelengs volley som gikk i lengste hjørnet og dermed 1-0. Rett og slett råskap fra nederlenderen!

Boye svært nære og doble ledelsen ved en heading fem minutter før pause, men dessverre ble det tverrligger og ut. De brune gikk til pause på stillingen 1-0. Målscorer var Quint Jansen etter 33.minutter

Sarpsborg tok tak fra start i andre omgang. Mjøndalen står sterkt imot. Det sto igjen en halvtime og Sarpsborg hadde ett bytte igjen, mot Mjøndalen sine tre bytter.

Bortelaget utliknet

Sarpsborg utlikner i det 65 minutt. Flott lagspill av bortelaget, Zachariassen sender fansen til himmels.  Begge laget var farlig frempå et par ganger mot slutten men ingen maktet og få flere nettkjenninger før Mjøndalen får et frispark imot seg, like utenfor kanten av 16-meteren.

Tobias Heintz stiller seg opp for og ta frisparket. Heintz klinket til rett i krysset, en perle av et frispark fra unge Heintz. Nok en gang går bortefansen av hengslene. Sarpsborg tar med seg avansementet hjem til Østfold. Vi takker bortelaget for en god match, det var kriging helt til siste slutt.

Vi ønsker Sarpsborg lykke til i semifinalen og Eliteserien.

Kvartfinale NM: Mjøndalen - Sarpsborg 1-2 (1-0)