Siste dans for Mads Hansen

Det ble ingen drømmeavslutning for Mads Hansen, men det la ingen demper på feiringen.

Mads Hansen hadde to dager før hjemmekampen mot Tromsdalen gitt beskjed om at denne kampen blir hans siste. Og han ville starte på benken. Håpet var at den siste kampen skulle krones med seier.

Mjøndalen startet med trioen Dio, Boye og Ibrahimaj på topp. Kun ni minutter inn i kampen var Mjøndalen kun en hårsbredd unna å ta ledelsen. Et frispark ble skrudd inn i boksen og ballen stusses mot lengste og treffer innsiden av stolpen og ruller langs streken før bortelaget får klarert. Gigasjanse!

Tromsdalen hadde et par fine kombinasjoner nede på Mjøndalens banehalvdel tidlig i kampen, men det var hjemmelaget som stod for avslutningene det første kvarteret. MIF med tre avslutninger før 10 min var spilt.

Hodesmell

Sondre Solholm Johansen var uheldig og kolliderte med keeper Jonsson og en TUIL-spiller og ble liggende. Var raskt oppe på bena.

Ingen av lagene har tatt tak etter den første halvtimen, det ble med forsøkene de brune hadde helt i starten

Det første gule kortet går til Mads Gundersen etter 41 minutter.

Lagene gikk til pause på stillingen 0-0. MIF åpnet friskt og hadde blant annet en avslutning i stolpen, men det ble etter hvert en kjedelig omgang. Gjestene er veldig forsiktige offensivt og MIF har ingen rytme på topp, slik at tempoet var lavt i store deler av omgangen. Vi får håpe gutta får en vitamininnsprøytning i pausen!

Vegard tok grep

Dobbeltbytte hos hjemmelaget kom før timen var passert. Mads Gundersen gikk ut for Jibril Bojang og Boye gikk ut for Andreas Hellum

Ingen av lagene hadde den X-faktoren for å skape det lille ekstra, det er ikke en veldig underholdende kamp her på Isachsen stadion ikveld som mot Jerv forrige helg og Sogndal helgen før.

Mads Hansens siste dans

Mads Hansen kom inn på banen for siste gang som fotballspiller her på Isachsen Stadion, ut gikk Vamouti Diomande.

Mjøndalen hadde et lite overtak på slutten uten at det hadde så veldig stor betydning på kampen.

Like før slutt stopper dommeren spillet, det viser seg at Quint Jansen har fått et kraftig kutt ved øyet, kom løpende ut til siden for behandling og fikk stoppet blødningen.

Dommer blåser i fløyta og sier at nok er nok og det ender med nok en poengdeling her på Isachsen Stadion

Mjøndalen - Tromsdalen 0-0 (0-0)

• Isachsen Stadion: 1671 tilskuere

Mjøndalens lag: 4-3-3

• Keeper: Lukas Jonsson

• Forsvar: William Sell - Sondre Solholm Johansen - Quint Jansen - Vetle Dragsnes

• Midtbane: Mads Gundersen (Andreas Hellum 55.min) - Christian Gauseth - Jonathan Lindseth

• Angrep: Ylldren Ibrahimaj - Ousseynou Boye (Jibril Bojang 55.min) - Vamouti Diomande (Mads Hansen 65.min)