Signerte ny keeper

George Bokwe og Mjøndalen er enige om kontrakt.

Annonse:

Den 27 år gamle landslagskeeperen George Motase Bokwe har signert en ettårsavtale med Mjøndalen Fotball. Det er samtidig en intensjon om å forlenge avtalen allerede til sommeren.

- Nå jobber vi med å få på plass arbeids- og oppholdstillatelse samt andre nødvendige godkjennelser og håper han blir spilleklar til første seriekamp mot Arendal 2. april, sier sportssjef Kenneth Karlsen.

Bokwe har en imponerende CV med blant annet flere seriemesterskap fra hjemlandet Kamerun og senest gull i Afrikamesterskapet i februar. Da satt Bokwe på benken for Kamerun.

- Merittlista er heftig. Det er ikke mange spillere i norske klubber som kan skilte med den lista. Ser man på resten av troppen til Kamerun er det mange store fotballnavn fra store klubber, sier Karlsen.

Keeperen har trent med klubben i 10 dager og voktet buret i treningskampen mot Lillestrøm sist lørdag. Da fikk han en tøff start på MIF-karriéren med en real brøler som sørget for tap, men Karlsen er sikker på at Bokwes prestasjoner i Mjøndalen vil heve seg betraktelig.

- Han er en keeper med gode ferdigheter, men som er ukjent med norsk fotball. Han trenger tid til å bli kjent, men vi har stor tro på at han vil lykkes hos oss, sier Karlsen.

Annonse fra Obos-ligaen: