Sekunder fra cupbombe

Jonathan Lindseth ordnet ekstraomganger i et svært spennende cupoppgjør mot Vestfossen.

Mjøndalen stilte til start med flere spillere som har hatt begrenset med tid hittil i årets serie (se faktaboks). Og de brune klarte ikke å feste noe solid grep om kampen på det raske underlaget.

Solholm med hodet

Vestfossen hadde noen spede forsøk på corner uten å true Bokwe mellom stengene. Utover i første omgang kom de brune nærmere og nærmere et ledermål og med kun to minutter til pause satt den til slutt. Et godt slått frispark fra Henrik Gulden traff panna til Sondre Solhom på femmeteren og kula gikk over Vestfossen-keeperen og i mål.

Andre omgang ble en langt mer spennende affære. Først utlignet hjemmelaget og de brune slet med å sette sitt andre for kvelden. I stedet tok Vestfossen ledelsen med kun seks minutter igjen på klokka. Et kremmerhus av de sjeldne da ballen satt klistret oppi krysset etter et langskudd.

Lindseth i siste sekund

Da det så ut som at cupbomba var et faktum på Strandajordet og uret viste tre minutter på overtid slo Petter Martinsen en perfekt corner som Jonathan Lindseth stanget inn til 2-2. Mjøndalen grep naturlignok muligheten da den bød seg og kun fem minutter inn i første ekstraomgang flikket Quint Jansen inn 2-3 og ledelse til de brune.

Da andre ekstraomgang starter var det en ny giv i Vestfossen som produserte en rekke gode sjanser, uten at noen av dem endte med mål. Overgangene som de brune fikk ble ikke tatt godt nok hånd om på det utfordrende underlaget. Dermed slapp MIF med skrekken og sikret avansement med 3-2-seier over VIF.

Vestfossen - Mjøndalen 2-3 e.e.o (0-1)

• 0-1: Sondre Solholm (43)

• 1-1: Hikki (64)

• 2-1: Endre Arntzen (84)

• 2-2: Jonathan Lindseth (90)

• 2-3: Quint Jansen (95)