Presenterer "Topp 100"-liste

Statistikk over spillere med flest kamper for Mjøndalen er endelig klart.

Annonse:

I mange år har Mjøndalen Fotball savnet en oversiktlig statistikk over spillere og kamper fra MIFs historie. Derfor ble Boye Skistad i høst utfordret til å samle all data som fantes i arkivene.

Resultatet presenteres på Isachsen stadion 7. februar kl. 11.30.

Da vil vi få besøk av noen av spillerne som topper listen over flest kamper i den brune drakta og Skistad selv vil fortelle litt om funnene fra hans dypdykk.

- Dette er en vanvittig omfattende jobb som Boye, med litt hjelp fra andre ildsjeler, nå har gjort. Vi har savnet tall og fakta og gleder oss til å endelig kunne presentere det. Siden oppstarten i 1910 har klubben på a-lagsnivå spilt rundt 2.300 obligatoriske kamper og det sier litt om omfanget, sier daglig leder i Mjøndalen Fotball, Kenneth Karlsen.

"Topp 100"-lista holdes hemmelig frem til presentasjonen, men Boye avslører at hele 75 spillere er kommet med på den foreløpige lista.

- Interessant er jo å registrere hvor klubblegenden Einar "Gubbe" Andersen havner. Jeg skal ikke si noe mer nå, men kan røpe at han er den spilleren med flest sesonger i brunt. Gubbe spilte fast på MIF fra 1921 til 1938, sier Boye.

Etter presentasjonen vil all statistikk legges ut på klubbens hjemmesider.

Annonse fra Obos-ligaen: